Kopecký vítá noční RZ na Kanárských ostrovech

Kopecký, Jan - Starý, Petr | foto: www.ircseries.com

Český jezdec továrního týmu Škoda Motorsport vyjádřil nadšení nad záměrem organizátorů druhého podniku IRC zařadit dvě noční rychlostní zkoušky.

Jan Kopecký, tovární jezdec Škody Motorsport, vyhrál tuto asfaltovou soutěž loni v prvním roce, kdy byla zařana do kalendáře IRC. Organizátoři této soutěže nedávno přišli s novinkou, když do časového plánu zařadili také dvě noční RZ, které se pojedou v pátek 15. dubna v 22:16 a 22:49.

"Je to dobrý nápad, který tuto soutěž velmi zatraktivní," uvádí devětadvacetiletý Kopecký. "Bude to něco jiného jak pro jezdce, tak i pro diváky. Dokážu si představit, že mnoho diváků zůstane vzhůru, protože se tyto dvě noční RZ pojedou další den znovu. Pro fanoušky to bude velká zábava a jsem si jistý, že to bude mít skvělou atmosféru."

Rally Islas Canarias El Corte Inglés bude po výpadku Agrentiny z kalendáře druhým podnikem letošního IRC. Tato asfaltová soutěž se pojede 14. až 16. dubna a Jan Kopecký, stejně jako celá Škoda Motorsport, si zde bude jistě chtít zpravit chuť po ne zcela vydařené Rallye Monte Carlo.

 

Zdroj: ircseries.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy