Definitivě: První etapa se v Jordánsku nepojede

Andersson, Per Gunar | foto: Suzuki WRT

Všechny zkoušky plánované na zítřejší den byly definitivně zrušeny. Důvodem je pozdní příjezd materiálu a závodních vozů jednotlivých týmů.

Organizátoři podniku se dnes dopoledne sešli se zástupci FIA, aby se dohodli na změně harmonogramu. Trajekt, který vezl 37 kamionů s vybavením jednotlivých týmů a závodní vozy dorazil do Izraelské Haify až dnes v 11 hodin místního času. Poté muselo dojít k proclení a až poté se celý konvoj mohl vydat na cestu do Jordánska.

Kamiony by do servisního parku měly dorazit nejdříve dnes o půlnoci. Organizátoři nemají jinou možnost, než změnit zítřejší program. "Loď, která měla dovést vybavení pro týmy, se po cestě z Evropy hned dvakrát rozbila. Naštěstí už jsou momentálně všechny vozy na pevnině a dnes večer by se měli dostat k Mrtvému moři," říká Randa Nabulsi, pracovník Rally Jordánska.

"Rozhodnutí, že změníme harmonogram prvního dne, bylo provedeno společně. Všichni se tudíž můžeme těšit na slavnostní start, který se bude konat zítra v Jerashu. V pátek ráno na nás všechny čeká ostrý start do soutěže." 

Důležité tedy je, že páteční a sobotní program soutěže proběhne jak bylo původně naplánovano. Soutěž začne v pátek ráno původně RZ7 Suwayama.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy