Loeb podepsal u Citroënu novou smlouvu

Loeb, Sébastien - Elena, Daniel | foto: www.rallye-deutschland.de

Sebastien Loeb zůstane u Citroënu minimálně do konce roku 2013. S francouzskou značkou podepsal nový dvouletý kontrakt.

Protože celou svoji dosavadní kariéru strávil Seb Loeb u Citroënu, tak se hodně věřilo spekulacím, podle kterých měl sedminásobný světový šampion po této sezoně odejít k VW. Nicméně podkud chtěl mít jistotu, že zůstane i nadále na špici světového šampionátu, tak neměl jinou možnost než zůstat u Citroënu.

"S příchodem dalších značek do šampionátu, se soutěžení zde stane mnohem složitějším. Od roku 2012 tu také budou určité změny pravidel, zvláště ta o pořadí na startu soutěže. Abych mohl se všemi i nadále bojovat, tak jsem se rozhodl vložit svoji důvěru v Citroën, tedy do týmu, který velmi dobře znám, znám i náš speciál, Citroën DS3 WRC," říká Loeb.

Frederic Banzet, generální manažer Citroënu: "Sebastien Loeb je skvělý ambasador pro naši značku. Dnes jsou jeho image a naše blízce spojovány. Představuje odvahu, soutěžního ducha a lásku ke sportu. To je pro nás velmi důležité. Jsme rádi za jeho loajalitu k Citroënu a také za to, že bude pokračovat v týmu, který ho podporoval už od jeho debutu."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy