Go Fast Energy WRT pojede celou sezonu

Solberg, Henning - Minor-Petrasco, Ilka | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Henning Solberg a Matthew Wilson si mohou vydechnout. Oba totiž mohli odstartovat do Rally Monte Carlo. Na účet Fordu totiž na poslední chvíli došly peníze od jejich sponzora, společnosti Go Fast Energy.

Celý projekt Go Fast Energy WRT týmu byl ušit horkou jehlou a šéf M-Sportu, Malcolm Wilson, dal až na poslední chvíli týmu zelenou. Henning Solberg a Matthew Wilson se sice účastnili už včerejšího shakedownu, ale nad startem v soutěži byl jeden velký otazník. Na účtu M-Sportu totiž pořád nebyly peníze od sponzora, Go Fast Energy.

Dnes ráno v servisním parku však zavládla úleva. M-Sport oznámil, že Henning Solberg a Matthew Wilson budou startovat na všech soutěžích letošního ročníku, včetně úvodní soutěže v okolí Monaka. Mluvčí společnosti Go Fast Energy, Karl Morris, doufá v dlouhodou účast firmy v MS. "Chtěli bychom si v MS vybudovat dlouhodbý vztah. Našim jezdcům a zvláště našemu týmu přejeme do sezony 2012 hodně štěstí."

Henning Solberg je samozřejmě velmi šťastný, že může startovat. Velká očekávání však od Monte nemá: "Auto se ovládá velmi dobře, ale musíme počkat, jak na tom budeme," řekl Nor po shakedownu. "Před sezonou jsme měli jen málo možností testovat a Monte je hodně těžká rally."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy