Oliviera testoval Fiestu WRC v Rakousku

Oliveira, Daniel - Magalhaes, Carlos | foto: www.ircseries.com

Daniel Oliviera se během minulého týdne díky testu na šotolině připravoval u našich jižních sousedů na svůj debut v MS, který se odehraje Rally Portugal. Byla to také jeho první jízda s Fordem.

Na Rally Portugal, čtvrtém podniku letošní sezony MS, se představí také Brazil World Rally Team (BWRT). Tým na šotolinové tratě rally, která se jede v okolí Agarve od 29. března do 1. dubna, vyšle jeden speciál Ford Fiesta RS WRC. Vůz bude pilotován Brazilcem, Danielem Oliveirou. 

Minulý týden jezdec absolvoval první jízdy za volantem speciálu Ford WRC. Stalo se tak v Rakousku na dvou zkouškách místní Waldviertel Rally. Na startu týmu BWRT v Portugalsku se bude podílet Mafred Stohl a jeho Stohl Racing, který bude figurovat jako tým, pod jehož hlavičkou se pojede.

"Nejdůležitější na tomto testu bylo dát Danielovi možnost, aby si zvykl na auto. Také pro tým to bude premiéra," řekl Manfed Stohl. V minulé sezoně jsme mohli Olivieru vídat za volantem speciálu Mini John Cooper Works, který mu nasazoval právě brazilský BWRT.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy