Matton: Letošní WRC bude velmi vyrovnané

Hirvonen, Mikko - Lehtinen, Jarmo | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Šéf Citroënu, Yves Matton, prohlásil, že si nemyslí, že by byl jeho Citroën favoritem. Podle něj nás čeká tuhá bitva do konce sezony.

Šéf Citroënu, Yves Matton, věří, že akce a zábava v MS se může jedině zlepšit. Podle něj, i přesto že Loeb i Citroën opět vedou obě tabulky, je duel mezi jeho Citroënem a konkurenčním Fordem velmi vyrovnaný. 

"I když se nám povedl dobrý vstup do sezony a momentálně jsme na čele obou hodnocení, tak tento šampionát není zdaleka rozhodnutý. Pochopitelně, nejdůležitější je být v čele hodnocení obou tabulek. Ale rozhodně si nemyslím, že bychom mohli v této části sezony dojít k nějakému závěru," odmítá dominanci Citroënu jeho představitel.

A pokračuje: "Po Monte, Švédsku a Mexiku jsme si všichni mysleli, že dostaneme v Portugalsku lepší obrázek o rozložení sil. Jenže v tom nám zabránilo počasí. V Argentině měla naše konkurence problémy zrovna v době, kdy se naši jezdci dostali do své top formy. Takže celkově pořád nevíme přesné rozložení sil. Zatím je pouze jasné, že máme velmi vyrovnané týmy a já jsem si jistý tím, že v několika následujících soutěžích uvidíme velmi těsné souboje."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy