Proton se o příštím víkendu vrací do SWRC

Andersson, Per Gunar - Axelsson, Emil | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Jezdci Protonu, Per-Gunnar Andersson a Alister McRae, se o příštím víkendu opět vrátí do SWRC. Čeká je letos již druhý start na Novém Zélandu.

Poprvé od únorového startu ve Švédsku se jezdci Protonu, Per-Gunnar Andersson a Alister McRae, opět postaví na start soutěže MS. Na nadcházející soutěži MS na Novém Zélandu by britský tým chtěl opět zkusit zabojovat o vítězství. "Je skvělé opět sedět v Protonu. Jaké lepší místo než Nový Zéland by si k tomu člověk mohl předtavit?" řekl vítěz ze Švédska, Per-Gunnar Andersson, před svým třetím letošním startem v rámci SWRC (po Monte Carlu a právě Švédsku). 

"Jet ty zkoušky, to je vždycky opravdová radost a já očekávám těsný závod s ostatními jezdci. Naším cílem je další vítězství v SWRC. Přijde mi to jako věčnost od doby, co jsem si na své domácí rally mohl zastříkat si šampaňským," dodal Švéd.

Per Gunnar Andersson si ve Švédsku jede pro vítězství v rámci SWRC

I pro jeho týmového kolegu, Alistera McRae, patří soutěž na Novém Zélandu k nejoblíbenějším v kalendáři. "Nejrychlejší a nejplynulejší průběh zkoušek vám dovolí opravdu atakovat," řekl Brit, který, stejně jako Andersson, na Novém Zélandu startoval již v březnu v rámci Asijsko-pacifického šampionátu. Tehdy jezdci na žlutých Satriích Neo S2000 dojeli na druhém a čtvrtém místě.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy