Ogier je rád, že odešel od Citroënu: Je vidět, jak Loeba postrádají

Ogier, Sebastien - Ingrassia, Julien | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Hvězda továrního týmu Citroën, Sébastien Ogier, prohlásila, že na výkonu továrního týmu Citroën na Rally Mexiko je jasně vidět, jak moc tým postrádá Sébastiena Loeba.

Loeb má letos v plánu pouze čtyři soutěže, dvě už má za sebou (Monte Carlo a Švédsko) a právě soutěž v Mexiku byla první, na které absentoval. Devitinásobného mistra světa neuvidíme ani v Portugalsku, ale až v Argentíně.

Sébastien Ogier získal druhé místo v Monte Carlu právě za Loebem, ve Švédsku jej už porazil. "Ano, již před startem sezony jsme věděli, že s odchodem Loeba Citroën ztratí velmi silnou část týmu. Během soutěže hraje jezdec velmi důležitou roli," nechal se slyšet Sébastien Ogier.

"Všichni víme, že v rally potřebujete rychlé a dobré auto, ale pokud jste dobrý jezdec, tak to občas může hrát podstatnou roli." Na otázku, zda-li Citroën v roce 2011 udělal chybu, když jej nechal odejít k Volkswagenu, odpověděl: "Nevím, jestli udělali špatné rozhodnutí. 

Ogier je rád, že už nesedí v DS3 WRC týmu Citroën

Ale mohu Vám říci, že já vím, že jsem udělal správné rozhodnutí!" Sébastien Loeb a Sébastien Ogier tvořili tovární tým Citroënu v roce 2011, po vzájemných neshodách ale Ogier na konci sezony odešel.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy