Co stálo za nehodou Kajetanowicze?

kajetanowicz, kajetan | foto: www.rally-erc.com

Kajetan Kajetanowicz odstoupil z velmi slibně rozjeté Jänner rally. Podle polského týmu může za odstoupení zaseknutý plynový pedál u vozu Ford Fiesta R5.

Čtyřnásobný polský šampion si vedl v úvodní soutěži ME skvěle, avšak asi 2 kilometry po startu RZ6 musel po nehodě vzdát. Podle zpráv z LOTOS Rally Teamu stojí za odstoupením ze soutěže zaseknutý plynový pedál u vozu Fiesta R5.

"Na každém kilometru s tímto autem jsem byl šťastný a za těchto těžkých podmínek jsem získával zkušenosti. Bylo skvělé, že se nám dařilo zlepšovat nastavení auta. Rivalita během sobotních zkoušek mně dodávala motivaci. Emoce byly také velké.

V tomto sportu to ale už tak chodí, že i malá chyba Vás vyřadí ze soutěže. Chci moc poděkovat týmu, pracoval velmi tvrdě, aby se nám nic podobného nestalo, a je nesmírně profesionální. Ve svých myšlenkách už jsem na další soutěži, kde do toho dám opět vše," říká Kajetan Kajetanowicz. 

Maciej Woda, který je u M-Sportu Polsko zodpovědný za program Kajetanowicze, dodává: "Po návratu auta do servisu jsme přišli na problém, který mohl přispět k incidentu posádky. Ta jela od startu naprosto fantasticky. Vyhráli tři zkoušky a ukázali svůj potenciál. Je mi líto toho, co se stalo, ale jsem si jistý, že příští soutěž bude pro nás lepší."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy