Ogier kritizuje kvalitu televizních přenosů

Ogier, Sebastien | foto: Citroën Sport / McKlein

Obhájce titulu, Sébastien Ogier, je nespokojen s kvalitou televizních přenosů a tvrdí, že by se přenosy daly pojmout napínavěji než to, co můžeme vídat teď.

Úřadující mistr světa, Sébastien Ogier, hájící barvy Volkswagenu požaduje po promotérovi WRC, aby zlepšil televizní přenosy. Francouz doslova řekl, že je z televizních přenosů a celosvětové propagace WRC neustále zklamaný. "Myslím, že je zde u přenosů jasný potenciál na zlepšení," říká Sébastien Ogier jasně. "Když vidím ty obrázky, tak si říkám, že by se to dalo udělat jasně lépe než to, co vídáme." 

Nespokojenost by navíc dle spekulací měla růst i mezi akcionáři WRC, kteří mají prý už tlačit na společnost WRC Promoter, aby zvýšila kvalitu přenosů. Jeden ze zasvědcených nedávno řekl: "Nabídka se v uplynulých deseti letech nijak nezměnila. Myslím, že má [Ogier] v některých věcech pravdu - přenosy nepřenáší ideálně akci. Navíc ukazovaná historie neodpovídá dramatičnosti sportu."

Ogier navíc popsal, jakou šanci mají francouzští diváci ke sledování jeho cesty za možnou obhajobou titulu: "Je tu jen jedna vysílací stanice a ta je navíc placená. Myslím, že je teď tak všude." My v ČR můžeme být rádi za přenosy, kterých se nám tu bezplatně dostává, co říkáte?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy