Za 'budku' Hänninena mohl defekt pneumatiky

Hänninen, Juho - Tuominen, Tomi | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

I přes problémy ve druhém dni zajížděl Fin docela pozitivní časy na Finské rally. Celkové šesté místo však mohlo být lepší, nebýt další chyby.

Pro Juho Hänninena šlo o pátý start v továrním týmu Hyundai a vyrovnal v něm svoje nejlepší umístění z Polska. "Byla to opravdu hezká rally a jsem rád za šesté místo. Dopoledne jsme měli nějaké problémy a odpoledne jsme se trošku propadli. V sobotu a neděli už jsem se ale v autě cítil opravdu dobře a jezdil konkurenceschopné časy."

Jak k nehodě došlo? "Měli jsme defekt, poté jsme vyletěli ven a přetočili jsme se. Naštěstí jsme mohli pokračovat, avšak ztratili jsme minutu. Tomi i já jsme se snažili auto opravit, součástí toho bylo, že jsme museli vysadit rozbité přední okno. Díky tomu byla jízda opravdu zajímavá."

V pátek odpoledne přestalo u jeho i20 WRC částečně fungovat servořízení: "V neděli jsme zažili dobré zkoušky a soustředili se na čisté a bezchybné projetí zbytku soutěže. Jako tým jsme dobře spolupracovali. Pro mě i Tomiho bylo potěšením odjet minulé tři soutěže s tímto týmem."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy