Wilson: Potenciál se plně neprojevil, čeká nás světlá budoucnost

Tänak, Ott - Mölder, Raigo | foto: M-Sport/McKlein

Tým Malcolma Wilsona nasadil v Portugalsku poprvé přepracovanou Fiestu RS WRC - výsledek byl smíšený. Brit i tak vidí v novém voze potenciál pro budoucnost.

U M-Sportu panuje po Portugalsku smíšená nálada - zatímco Elfyn Evans měl technické problémy, Ott Tänak s přehledem dojel na pátém místě. Podle Malcolma Wilsona "není pochyb o tom, že jsme s ohledem na rychlost udělali krok vpřed. Konečný výsledek však bohužel tento pokrok neodráží."

Ott Tänak a jeho spolujezdec Raigo Mölder při cestě za pátým místem "nejeli naplno, namísto toho jeli inteligentně." S ohledem na zbytek sezony 2015 hledí Malcolm jen s optimismem: "Potenciál tu je." Podle něj Tänak "dříve nebo později dojede na podium".

Jestli to Estonci vyjde už na Sardinii, uvidíme za pár týdnů. Na středomořském ostrově však Wilson počítá také se silným výkonem jeho kolegy, Elfyna Evanse: "Elfyna dlouho události z minulého víkendu trápit nebudou. Sebere se a na Sardinii bude mít šanci podat jeden ze svých nejlepších výkonů na šotolině." 


Evans před dvěma lety na Sardinii debutoval s Fordem Fiesta RS WRC, teď od něj Malcom očekává "jeden z nejlepších výkonů na šotolině"

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy