M-Sport si chce Evanse udržet, Camilli má mít smlouvu na 2 roky

M-Sport nechce nechat Evanse úplně odejít | foto: M-Sport/McKlein

M-Sport na jednu stranu v pondělí vyjasnil svoji jezdeckou sestavu, na druhou stranu pořád zbývá několik otazníků. Například co bude s Elfynem Evansem? Místo něj angažovaný Eric Camilli má mít s britským týmem, dle zpráv z Francie, dvouletou smlouvu.

Malcolm Wilson novinářům řekl: "Pracujeme na tom, abychom Elfyna udrželi. Zřejmě to pár týdnů potrvá, ale zcela jistě ho chceme mít v autě. Nemohu mluvit o tom, co za typ programu to bude, ale je možné, že budeme jezdce v hlavním týmu střídat.

Pak by se mohl objevit na několika asfaltových soutěžích. Například v druhé půlce roku se jedou čtyři asfaltové soutěže a Elfynovi se na tomto povrchu daří velmi dobře," řekl Brit pro 'Motorsport News'. Navíc M-Sport plánuje nasadit továrně jeden Ford Fiesta R5 do WRC2, aby tak změřil své síly se Škodou Fabia R5. To by mohla být další šance pro Evanse, jak se svést.

M-Sport do Evanse investoval, proto mu chce, zřejmě, nabídnout asfaltové podniky v druhé polovině roku | foto: M-Sport

Francouzský 'L'Équipe' dále informuje, že 28 letá posila M-Sportu, Eric Camilli, má s týmem smlouvu na dva roky. To znamená, že i v sezoně 2017, kdy na tratě vyjednou nové vozy WRC, bude sedět Francouz za volantem Fordu Fiesta RS WRC.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy