Citroën příští týden oznámí jezdeckou sestavu

Citroën má pod smlouvou hvězdu Krise Meekea, ale Neuville by se jistě hodil také | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Letošní sezona WRC ještě neskočila, servisní park už ale plně přemýšlí o roku 2017. Týmy dolaďují vývoj nových vozů, avšak obsazení jednotlivých týmů není ještě jasné u všech značek. Hlavní hvězdou na jezdeckém poli, která ještě nemá smlouvu, je zřejmě Thierry Neuville.

„Neuvile je jedním z jezdců, se kterými jednáme. Je na zúženém sezamu, ale o jezdcích již brzy rozhodneme. Jezdeckou sestavu doladíme v nadcházejících dnech, konkrétně příští týden. Jednali jsme se všemi jezdci a jejich manažery. Teď máme všechny informace, které potřebujeme k rozhodnutí. Chceme učinit rozhodnutí před Katalánskou rally. Neuville je zajímavým jezdcem pro každého výrobce,“ řekl Yves Matton, šéf továrního týmu Citroën.

Kdo doplní Meekea příští rok u Citroënu? | foto: Citroën Racing

Francouzi mají pro příští rok smlouvu s Krisem Meekem: „Myslím, že všichni jezdci ze světové špičky by chtěli jít k Citroënu. Náš návrat je spojen s velkým očekáváním. Není na mě, abych udělal rozhodnutí o Neuvilleovi. Doufám, že budeme příští rok nejlepší kromě Volkswagenu. Máme ještě dvě volná místa, takže hledáme dva skvělé piloty pro Citroën. Neuville je skvělou volbou pro příští rok.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy