Neuville údajně zůstává u Hyundai

Thierry Neuville bude zřejmě s korejsko-německým týmem pokračovat | foto: Hyundai Motorsport

Hyundai příští rok zřejmě vyjede se stejnou sestavou jako letos. Oznámení o prodloužení smlouvy s Thierry Neuvillem se očekává již brzy. Hayden Paddon má s Hyundai dlouhodobější smlouvu, Dani Sordo byl potvrzen po Německé rally.

Neuville byl hodně spojován s přestupem k Citroënu, avšak aktuálně to podle britského ‚Autosportu‘ vypadá tak, že zůstane u Hyundai. Smlouva má být ujednána a oznámena by měla být v předvečer Katalánské rally. Thierry Neuville k tomu řekl: „Rozhodnutí bude brzy, pravděpodobně před Španělskem.

Je to cílem. Bylo zde tolik různých možností, ale nakonec si vždy musíte vybrat jenom jednu. Vím, co chci.“ Možné setrvání Belgičana v korejských službách komentoval také Michel Nandan, šéf továrního týmu: „Bylo by dobré, kdybychom si udrželi stejnou sestavu. Víme, jak dobře s nimi můžeme spolupracovat.“

Pro Hyundai je důležité udržet si všechny tři jezdce, kteří jsou schopní stabilně získávat body. V příštím roce totiž budou týmy moci nasadit hned tři tovární jezdce, kteří smí bodovat.

Thierry získal v Hyundai své jedné dvě výhry ve WRC, ale není to na 2 a 3/4 sezony málo? Na druhou stranu auto nebylo vždy z nejsilnějších... | foto: HaJ, RallyZone.cz

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy