Evans zřejmě ve Fordu Fiesta WRC 2017, Camilli (zatím) pouze ve Fiestě R5

Evans má za sebou dvě kompletní sezony s Fordem ve WRC | foto: M-Sport

Malcolm Wilson zkraje týdne odhalil sestavu svého hlavního týmu, teď začínají prosakovat další informace. Eric Camilli musí, alespoň pro začátek, vzít za vděk Fordem Fiesta R5. Naopak Elfynu Evansovi se měl povést návrat do auta WRC.

Týmy měly do pátku čas na to, aby se přihlásily na Rally Monte Carlo. Za M-Sport pojedou v příští sezoně Sébastien Ogier a Ott Tänak: "Je to naše nejsilnější sestava za posledních několik let," říká Malcolm Wilson. 

Místa jim museli udělat Mads Ostberg a Eric Camilli. Zatímco Ostberg se snaží o starty v soukromém týmu, Eric Camilli má stále platný kontrakt s M-Sportem. Francouz ale na Monte Carlu 2017 bude muset vzít za vděk Fordem Fiesta R5. 

Evans bude s největší pravděpodobností příští rok hájit barvy DMACKu | foto: M-Sport

Tu mu "předá" Elfyn Evans, kterému se měl, dle informací 'rallye-magazin.de', povést návrat do vozu WRC. DMACK by měl svůj program zanedlouho oznámit oficiálně. Zatím se zdá, že se postará o starty Evanse, který bude nominován jako třetí jezdec M-Sportu.

Wilson doufá, že jeho tým bude brzy schopný nabídnout více vozů WRC aktuální generace: "Poptávka je enormní. Po Rally Sweden bychom měli být schopni nabídnout více vozů."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy