Tänak: Rozhodnutí o budoucnosti mé kariéry se blíží

Uvidíme Tänaka příští rok v M-Sportu nebo Toyotě? | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Ott Tänak je s největší pravděpodobností neustále v kontaktu s Toyotou. Rozhodnutí o budoucnosti jeho kariéry by mělo padnout již brzy.

Ještě před několika dny Tänak prohlašoval, jak dobře se cítí u M-Sportu. Ale svůj aktuální kontrakt zatím neprodloužil. Vzhledem k tomu, že v předvečer Rally Catalunya nebyl schopen potvrdit svoje setrvání u M-Sportu, tak se zdá, že ještě možnost odchodu k Toyotě není zcela vyloučena. 

"Rozhodnutí padne brzy. Musíme ještě pár týdnů počkat a uvidíme, co se stane. Myslím, že jsme krátce předtím," říká Ott Tänak. Estonec ale dodal, že by chtěl v příštím roce bojovat o titul. "Prověříme tedy, kde máme nejlepší šance na šampionát," prohlásil 29letý pilot, jehož kariéru dlouhá léta podporuje Malcolm Wilson a to i přesto, že zažil několik velkých pádů a už se zdálo, že je jeho kariéra u konce. 

Tänak si pravděpodobně uvědomuje, že je velkou neznámou, jak bude M-Sport schopen držet krok s ostatními ve vývoji Fiesty WRC, pokud by měl dále pokračovat jako privátní tým bez podpory automobilky.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy