Ogier: Příští rok budu jezdit v M-Sportu nebo vůbec

Uvidíme Seba Ogiera i příští rok u M-Sportu? | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Dnes v noci začíná Rally Australia a ještě před jejím startem Sébastien Ogier francouzským novinářům stačit prozradit zajímavé informace.

Čerstvý pětinásobný mistr světa, Sébastien Ogier, zatím stále oficiálně neoznámil, co bude dělat příští rok. Novinářům v Austrálii ale ještě před startem soutěže určité informace řekl: "Jsem si na 99 % jistý, co budu dělat příští rok. Buď prodloužím s M-Sportem anebo přestanu [s rallysportem]. Momentálně už vím, kam půjdu příští rok a brzy to také oznámím. Co se Fordu týče, tak vám nemohu říct více než v Británii," začal Sébastien Ogier.

S Fiestou se letos Ogierovi podařilo obhájit titul | foto: Red Bull

"Ale vím, že tu pro Fiestu v Mexiku bude určitá evoluce na motoru," pokračuje Francouz. Více méně od léta se spekuluje o tom, že by se Francouz vrátil do Citroënu, se kterým začínal svoji kariéru, to ale pětinásobný mistr světa vyvrátil.

"S Citroënem to nevyjde z rozdílných důvodů, o kterých bych si dnes nepřál mluvit. Ale pokud bych mohl vyzkoušet C3 [WRC], tak si myslím, že bych mohl [mluvit o důvodech]," zakončil Ogier.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy