Loeb nepojede Rally Monte Carlo, kde jej nejdříve uvidíme?

Loeb, Sébastien - Elena, Daniel | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Yves Matton, šéf továrního týmu Citroën, se nechal slyšet, že Sébastien Loeb nepojede Rally Monte Carlo 2018. Francouzský tým hledá se svým dlouholetým jezdcem neustále možnosti, jak v příštím roce společně odjet alespoň několik vybraných soutěží MS.

Citroën sice ještě oficiálně neodhalil svoje piloty na příští rok, nicméně toto rozhodnutí nebude již dlouho odkládáno: "Je to otázka týdnů, protože přípravy na Monte Carlo začínají již v prosinci," řekl Yves Matton. 

"Zatím mohu jen potvrdit, že Sébastien Loeb nebude na startu první soutěže roku, Rally Monte Carlo. Vzhledem k Rally Dakar časový harmonogram neumožňuje, aby se Sébastien zúčastnil za správných podmínek také Rally Monte Carlo," pokračuje Belgičan. My jen dodejme, že Rally Monte Carlo začíná 22. ledna. Dakar se jede mezi 6. až 20. lednem.

Účast v dalších soutěžích WRC se bude odvíjet od programu Loeba v rallycrossu. Další už jistou věcí je, že v červených barvách nepojede Sébastien Ogier - ten dá buďto přednost M-Sportu nebo ukončí kariéru.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy