Kopecký odstartuje na Rallye Szombathely

Po šesti startech v soutěžích zařazených do seriálu Mistrovství světa v rally se posádka Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký ve složení Jan Kopecký-Filip Schovánek představí maďarským divákům

V rámci příprav na náročnou Finskou rally zvolil tým účast na šotolinové Szombathely Rallye. Tovární vůz Škoda Fabia WRC bude patřit k hlavním lákadlům automobilové soutěže, která je na programu maďarského mistrovství ve dnech 22. až 24.června 2006.

"Účast v Rallye Szombathely jsme zvolili s ohledem na naše stále minimální zkušenosti se soutěžemi na nezpevněném povrchu. Start v rally je rozhodně prospěšnější pro tým a především pro posádku než samotné testování. Zároveň budeme pokračovat v ověřování výkonnosti šotolinových pneumatik Matador, které se neustále zlepšují a Honza svými cennými poznatky pomáhá při jejich dalším vývoji.

Plánujeme během maďarské soutěže získání dalších důležitých informací a dat, které využijeme při nastavení vozu Škoda Fabia WRC v dalších šotolinových soutěžích. Pro Honzu je pochopitelně každý odjetý kilometr na nezpevněném povrchu přínosem, neboť vyrostl na asfaltových tratích a na šotolině teprve získává potřebnou jistotu,"
řekl před startem Rally Szombathely vedoucí týmu Josef Kopecký.

Czech Rally Team

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu