Hustopeče: Aktuálně ze servisu před startem

Krajčik, Jiří

Krajčik, Jiří | foto: Jánoš, Luboš

RALLY HUSTOPEČE; FLASH NEWS: Přinášíme vám poslední horké novinky z předstartovního servisu v Hustopečích. Podle informací od Tomáše Urbana panuje u většiny posádek poněkud nervózní atmosféra.

Náš redaktor Tomáš Urban se snažil zjistit od jezdců poslední informace. Jak však přiznal, většina jezdců byla před startem skoupá na slovo. Roman Kresta odpověděl na optázku, zda se bude honit s Kopeckým jen "Uvidíme". Celkově z Kresty vyzařovala lehká předstartovní nervozita. ta se prý dala vyčíst i ve tvářích ostatních jezdců české špičky.

V servisu se pohyboval i Milan Chvojka. Na dotaz jakou další soutěž má v plánu po velké bouračce na Krumlově, odpověděl: "Teď pojedeme až Barumku. Auto je v současné době na stolici a pracuje se na něm."

Ještě ve 20:05 kdy se nám Tomáš ozval, panovalo na jihu Moravy velké vedro. Teploměr ukazoval 29°C. Nevypadá to ani na předpovídané bouřky.

Tolik tedy nejžhavější informace z předstartovního servisu Rally Hustopeče. Za malý okamžik již odstartuje první rychlostní zkouška a my vám budeme během celého průběhu rally přinášet aktuální novinky a výsledky rychlostních zkoušek.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu