Suzuki opět v problémech

Gardemeister, Toni - Tuominen, Tomi

Gardemeister, Toni - Tuominen, Tomi | foto: Suzuki WRT

Suzuki muselo během druhého dne v Řecku bojovat s technickými problémy. Přesto je Gardemeister desátý, Andersson musel bohužel vzdát, když byl během dne i šestý.

Suzuki zakončilo i druhý den v Řecku alespoň s jedním vozem v TOP 10. Toni Gardemeister se propracoval až na desátou příčku. Fin měl v první zkoušce dne problémy se servořízením. Po obědě bojoval s poškozeným výfukem. Týmový kolega Per-Gunnar Andersson se během dne vyhoupl až na výbornou šestou pozici, ale díky problémům se zavěšením musel v předposlední zkoušce vzdát.

„Byl to velice těžký den. Ráno se nám podařil vyladit motor, ale pak jsme po obědě měli problém vedoucí ke ztrátě výkonu. Už je to snad v pořádku a zítra budeme zase moci jet naplno a dojet do cíle,“ říká Gardemeister.

„Dnes ráno jsem byl velice spokojený. Auto jelo dobře a já na to mohl zatlačit. Je to velká škoda, že jsme po obědě měli problémy se zavěšením. Po nejdelší a nejtěžší zkoušce jsem byl šestý a vypadalo to velice dobře. To jen svědčí o tom, jak moc těžká tato zkouška je. Zítra pojedeme znova,“ říká zklamaný Andersson.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu