Navrhni design „Extraauto“ a svez se v Subaru

Subaru Impreza WRC 2008

Subaru Impreza WRC 2008 | foto: Korda Racing

Máš chuť usednout do ex-továrního Subaru Impreza WRC po Petteru Solbergovi vedle Pettera Hozáka? :-)) Právě teď máš šanci!

Klatovský tým Pubblicita Racing společně s svým generálním partnerem pro Pražský Rallysprint 2008, autobazarem Extraauto, přichystal pro všechny fanoušky soutěž o svezení v Subaru Impreza WRC a šanci vyhrát má každý z vás! Stačí jen navrhnout nejhezčí design subaru v barvách Extraauto a výhra je tvoje!

Autor nejefektnějšího a nejefektivnějšího válečného zbarvení bude vybrán vedením autobazaru Extraauto v pátek 21. listopadu 2008 a do subaru se posadí ve čtvrtek 4. prosince při testu před závodem.

Vítězný návrh pak bude použit přímo pro Pražský Rallysprint 2008, kde si Petr Hozák s imprezou 5. a 6. prosince odbude závodní premiéru za volantem techniky WRC. „Jsem moc rád, že autobazar Extraauto umožnil našim fanouškům navrhnout design a já doufám, že ze soutěže vzejde reprezentativní vzhled pro našeho partnera a zároveň agresivní zbarvení hodné našemu vskutku extraautu,“ řekl Petr Hozák.

Přesné podmínky, více informací a také malou nápovědu k soutěži o design „Extraauto WRC“ naleznete na zbrusu novém webu Petra Hozáka www.pubblicita-racing.cz nebo na webu www.extraauto.cz

TZ, Adam Blahouš, Pubblicita Racing

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu