Andersson podepsal s Protonem

Andersson, Per Gunar

Andersson, Per Gunar | foto: www.swerally.se

P. G. Andersson se po debutu na Monte Carlu s Protonem dohodl na pokračování vzájemné spolupráce. Do malajských vozů, známých svojí nevalnou spolehlivostí, tak usedle další z elitních pilotů. Pomůže to týmu k povzbudivějším výsledkům?

Třicetiletý Švéd, který s malajskou značkou debutoval na lednové Rallye Monte Carlo, podepsal s týmem MEM, který Protony nasazuje, smlouvu na zbytek sezóny. Prvním z dalších podniků bude 14. až 16. dubna Rally Islas Canarias El Corte Ingles ve Španělsku.

"Je fantastické, mít potvrzenou závodní sezónu," neskrývá nadšení dvojnásobný juniorský mistr světa. "Satria je skvělé auto a možnost mít šanci pracovat se značkou, jako je Proton, je pro mě skvělá zpráva. Je stále nějaká práce, ktetou je na voze potřeba odvést, ale za ten krátký čas, co jsem měl možnost být s týmem, jsme udělali velký krok dopředu."

"Kdokoliv mohl trochu blíže vidět P. G. Anderssona řídit určitě není na pochybách o jeho rychlosti. Skutečně se moc těším, až s ním budeme v průběhu sezóny pracovat," dodává týmový šéf Chris Mellors.

 

Zdroj: ircseries.com

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu