Richards: Výsledky Mini nás velmi povzbudily!

MINI

MINI | foto: www.prodrive.com

Během uplynulého víkendu se odehrála premiéra nového vozu Mini v společnosti vozů WRC. Dosažené výsledky jsou úspěchem a podle Richardse povzbudí tým.

"Myslím, že jsme ukázali výkon vozu a také, čeho jsme schopni. Tyto výsledky pro nás budou novým standardem," hýřil optimismem šéf Prodrivu, David Richards. A měl také proč. Soutěž začala lépe pro Brita Meekeho. Ten v prvních dvou RZ zajel sedmý a potom dokonce třetí čas a usadil se na čtvrtém průběžném místě. Pak ale přišla závada na plynu a výlet mimo trať...

"Přál jsem si, aby mohl pokračovat ve stejných výsledcích jako na prvních RZ," přiznává Richards. "Pokud by se mu to podařilo, byli bychom ve velmi silné pozici. Ale tohle je život."

Meeke se sice ještě v sobotu na trať vrátil, ale problém se objevil znovu a soutěž tak nedokončil. Naopak Sordo jel naprosto bez problémů a konstatními výsledky si vyjel první body pro sebe i Mini za šesté místo. K tomu může Richards jen dodat:

"Vše bylo pro nás velmi povzbuzující a vůbec nás nepotkal nějaké skutečně závažný problém, se kterým bychom se museli potýkat. Z podniku si odvážíme mnoho pozitiv."

 

Zdroj: Autosport

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu