Jari Ketomaa a jeho sněžná mise

Ketomaa, Jari - Stenberg, Mika

Ketomaa, Jari - Stenberg, Mika | foto: Joel Martin, RallyZone.cz

Finský pilot Jari Ketomaa se chystá na další pokračování šampionátu mistrovství Evropy s Fordem Fiesta RRC a na MS ve Švédsku s Fordem Fiesta WRC.

Jari Ketomaa, tento finský soutěžák se v loňském roce celkem čtyř soutěží mistrovství světa s vozem nejvyšší specifikace WRC, tedy s Fordem Fiesta WRC. Největší zásluhu na jeho startech však měla pneumatikářská firma DMACK, kde Ketomaa "slouží" jako testovací pilot těchto pneumatik. I právě díky tomu čeká na Jariho Ketomaa dvě sněžené soutěže a opět s podporou pneumatikářské firmy DMACK.

 

"Naše zimní pneumatiky se výrazně zlepšily," říká šéf firmy DMACK, Dick Cormack. "Jsme přesvědčeni, že Jari může tento pokrok ukázat na vybraných soutěžích," dodává Cormack. První soutěží pro Ketomaa bude na začátku února Rally Liepaja-Ventspils, jenž se pojede v Lotyšsku jako druhá soutěž mistrovství Evropy a zde se Ketomaa představí na voze Ford Fiesta RRC. O týden později se už Jari Ketomaa postaví na start druhé soutěže mistrovství světa s Fordem Fiesta WRC.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu