Timo Scheider pojede opět pro Opel

ar1, 9. ledna 2004, 00:09 Google+

Stejně jako v předcházejících čtyřech sezonách, 25letý Timo Scheider pojede v sezoně 2004 opět v barvách značky Opel.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: Opel Performance

Sdílejte článek

Rodák z Rakouska se nyní bude připravovat na start sezony DTM 2004 společně s ostatními jezdci. Ještě před tím Opel podepsal smlouvu s třemi slavnými jezdci, kterými jsou Heinz Harald Frentzen z Formule 1, bývalý šampión DTM Laureát Aiello a trojnásobný vítěz závodu DTM Marcel Fässler. Dalšími jezdci Opelu budou vítěz závodu 24 hodin LeMans a zároveň ITC Manuel Reuter, Skot Peter Dumbreck, jenž loni předváděl slibné výsledky, díky nímž se stal nejlépe umístěným jezdcem v celkovém pořadí (7. pozice, 26 bodů). Dumbreck byl potvrzen do role jezdce týmu Opel již při posledním podniku sezony 2003 v Hockenheimu.

“Prodloužení mého kontraktu nebylo evidentní.“ ”O to jsem nyní vice šžtastný, že to vyšlo, a že opět budu moct jezdit za tým Opel,” řekl Timo Scheider, jenž žije v Rakousku v provincii Vorarlberg se svojí snoubenkou Jasmin Rubatto a jejich synem Lorisem. Loni, dosáhl zatím svého největšího úspěchu s cestovními vozy, když dosáhl vítězství ve 24 hodinovém závodě Nürburgring-Nordschleife, společně s posádkou, kterou tvořil Manuel Reuter a Marcel Tiemann. Tým vedl kdo jiný než šéf Opel Motorsportu Volker Strycek.

Scheider byl take pochválený za svůj výkon při závodě v Zandvoortu 2003, kde startoval poprvé v kariéře DTM z Pole position a většinu závodu vedl.

Šéf Opel Motorsportu poznamenal: ”Nyní máme kompletní jezdeckou sestavu a tím je dokončena důležitá faze přípravy na přicházející sezonu 2004.” ”Současný tým Opel má nejsilnější sestavu, jako snad nikdy v historii značky Opel v závodech cestovních vozů neměl.” ”Nyní máme největší prioritu dokončení nového vozu Opel Vectra GTS V8, vůz pro nový ročník DTM 2004.” ”Vývoj vozu probíha velmi dobře, přesně jak má být.”

Zdroj: Petr Horák
Foto: Opel Performance
Vytisknout

Diskuze: Timo Scheider pojede opět pro Opel

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Za Arden pojede Liuzzi a Doornbos - anotační foto

Za Arden pojede Liuzzi a Doornbos

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud