Technika tentokrát vydržela

Daniel Šupa, 2. července 2004, 00:43 Google+

Pátý závod šampionátu vyhrál po vyrovnaném výkonu Daniel Šupa z týmu Auto News Racing 2.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Šupa, Daniel

Šupa, Daniel | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Daniel Šupa, 1.
„Do Modřic jsme se vrátili po dvou závodech v Bzenci a první trénink byl zase o hledání limitu, takže o smyky a chyby rozhodně nebyla nouze.

Kára byla velmi dobrá, zvláště poté, co jsem trefil pravým předním kolem gumu na vnitřku poslední zatáčky. Zisk Pole position mi zajistil nejvýhodnější pozici na startu, kterou se mi podařilo po problémech Karla udržet. V prvních kolech byl však velmi rychlý. Postupně se mi ale dařilo mírně vzdalovat a získávat trochu klidu.

Přesto to bylo hodně tvrdých 30 minut, každé zaváhání mne stálo cenné desetiny a lídr týmu ANR1 byl stále velmi blízko. Při soumraku to bylo především o soustředění, fyzické náročnosti a vyvarování se chyb. Vše však dobře dopadlo a i kára tentokrát vydržela. Ze svého prvního modřického vítězství mám velkou radost.

Týmový kolega Petr Zelinka neměl štěstí na káru, přesto získal cenné třetí místo a zvýšili jsme náš náskok v hodnocení týmů. Mrzí mne neúčast dalšího jezdce stáje Michala Babičky, ale příště již budeme určitě kompletní.“



Foto: Auto News Network

Vytisknout

Diskuze: Technika tentokrát vydržela

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Janiš, Jaroslav

Tvrdá práce bez odměny

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud