Láďa Hršel a Petr Hozák opět spolu

Adam Blahouš, 15. dubna 2009, 09:11 Google+

Už o nadcházejícím víkendu se fanouškům znovu představí staro-nová dvojice Petr Hozák – Ing. Ladislav Hršel. Stane se tak při druhém podniku Mezinárodního mistrovství ČR, klatovské Mogul Šumava Rallye a jejich náčiním bude špičkový Mitsubishi Lancer EVO IX z dílen Sherlog Racing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hozák, Petr

Hozák, Petr | foto: Jánoš, Luboš

Sdílejte článek

A jaký je důvod návratu žijící legendy automobilového sportu u nás na sedačku spolujezdce vedle Petra Hozáka? "Od mého prvního startu v závodě v roce 1970 už uplynulo hodně vody a člověk za tu dobu tomuto sportu lehce propadne. Naposledy jsem seděl v závodním autě vlastně předloni, kdy jsme s Petrem získali titul mistrů republiky ve sprintrallye ve skupině N a to byl nádherný rok. Všechno to úsilí i vynaložené prostředky za to rozhodně stály a moc rád na tu dobu vzpomínám. Když člověk pak sedí doma a sleduje rally pouze v médiích, nedá se to vydržet. Petr je hodně dobrý jezdec, vedle kterého si vždycky rád sednu a jak se blížila naše domácí soutěž, rozhodl jsem se, že chci jet," popsal své pocity Ladislav Hršel.

A jaké jsou další plány devětašedesátiletého spolujezdce? "O tom je ještě předčasné mluvit, ale chtěl bych startovat na své srdeční Bohemii a mým tajným přáním je zúčastnit se sezony rallysprintů. Uvidíme, jak se nám povede na Šumavě a jestli mi to půjde. Já se cítím dobře, chci dokázat, hlavně pak ženě a svému osmiletému synovi, že nejen v jiných záležitostech jsem dobrý :-)  Když se dívám kolem sebe, tak nikdo v mém věku už nezávodí a je tu šance, že bych se dokonce dostal nejen do české, ale i do světové Guinessovy knihy rekordů. Takže dokud udržím meč a moč, chci závodit :-)"

Valašská Rally, kde se Petr Hozák představil po hodně dlouhé závodnické pauze, ukázala, že klatovský jezdec patří do špičky. A jak to vidí on sám? "Po tak dlouhé absenci se nám Valaška fakt povedla. Bohužel to ale dopadlo tak, jak to dopadlo a já veřím že naše domácí soutěž bude ve všech ohledech ještě lepší. Láďa je profesionál a na obnovenou spolupráci s ním se moc těším. Navíc máme špičkové auto od Sherlog Racing a já udělám maximum pro co nejlepší výsledek,"uzavřel jezdec týmu Pubblicita Racing.

Vytisknout

Diskuze: Láďa Hršel a Petr Hozák opět spolu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Citroën

Sordo testuje hybridní C4 WRC

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud