V Motegi poloviční úspěšnost

iM3, 22. dubna 2007, 13:57 Google+

Andretti Green review - Tony Kanaan vyhrál třetí závod roku, Dario Franchitti dojel po riskantní strategii třetí. Naopak Danica Patrick se trápila a dokonce těsně před cílem musela pro palivo. A Marco Andretti? Ten do cíle vůbec nedojel.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Franchitti, Dario

Franchitti, Dario | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Tony Kanaan, 1. místo
Jsem strašně šťastný a je skvělé přivézt týmu 7-Eleven vůz na victory lane, protože Dan (Wheldon) byl opravdu silný soupeř. Byla zábava bojovat s kamarádem. V průběhu celého závodu jsme sváděli výborný a čistý boj. Předjížděli jsme se bez problémů. Mechanici 7-Eleven odvedli skvělou práci a za každého v Andretti Green Racing jsem šťastný.

Dario Franchitti, 3. místo
Dobře to pro nás začalo. Postoupili jsme rychle vpřed, ale potom jsme při první zastávce udělali menší chybu. Naštěstí jsme si našli cestu na třetí místo. Vůz byl opravdu rychlý. Na konci závodu mechanici Canadian Club riskovali s palivem. Věděli jsme, že jediná šance na vítězství znamenala riskantní strategii. Jenže bylo skoro nemožné zvládnout to s takovou spotřebou.

Danica Patrick, 11. místo
Měla jsem rychlé auto, ale v závodě rychlé nebylo. Špatně se řídilo, bylo neotáčivé a nemohla jsem s nikým závodit. Když nestartujete z pole-position, musíte předjíždět, ale já nemohla. Zdálo se, že to nikdy nedáme do pořádku. Poslední fáze byla nejlepší. Potom přišla ke slovu spotřeba paliva a my museli kolo nebo dvě před cílem tankovat. Nic se nám nedařilo.

Marco Andretti, 16. místo - nedojel
S vozem NYSE jsme se jenom trápili, ale pořád jsem spokojený. Snažil jsem se vydržet do cíle, ale najel jsem na nečistoty a ztratil kontrolu. Následovala obrovská nedotáčivost, takže jsem sundal nohu z plynu a zatočil. Následně mě to poslalo do zdi.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: V Motegi poloviční úspěšnost

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Fotogalerie z Motegi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud