Švédská rally: Pořadí beze změn

Marek Šteigr, 10. února 2008, 11:50 Google+

POŘADÍ PO RZ 17: Dnes ráno vstoupili jezdci do závěrečné etapy letošní Švédské rally. Během prvních tří zkoušek se na pořadí nic neměnilo. Každý z jezdců si už jen hlídá své pozice.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally sweden

rally sweden | foto: Suzuki WRT

Sdílejte článek

Dva ze tří testů vyhrál Henning Solberg, třetí zkoušku vyhrál Latvala. Henning si tak polepšil během dnešního dne z osmnáctého na šestnácté místo celkově. Za tuto jeho nelichotivou pozici může včerejší výlet mimo trať.

Jiné změny v pořadí se dnes nekonaly. Ve zbývajících erzetách se dá očekávat jen útok mladého Mikkelsena na pátého Wilson. Jejich rozestup činí pouze 7,9 vteřiny. Další souboj se zcela určitě odehraje o třetí pozici mezi jezdci produkčního šampionátu (PWRC). Třetí místo po RZ17 patří našemu Martinu Prokopovi. Jen 1,4 vteřiny za ním je však Patrik Sandella s Peugeotem 207 S2000. Uvidíme jestli Martin zabojuje o „bednu“, nebo se spokojí se čtvrtým místem.

Na čele závodu se nic během dneška neměnilo. Stále vede Latvala o 55 vteřin před Hirvonenem. Pokud Latvalu nepotká nějaká nehorázná smůla, nebo se nedopustí chyby, nic už ho zřejmě nepřipraví o jeho premiérové vítězství v závodě mistrovství světa.

Odpoledne na jezdce čekají poslední dvě zkoušky. Původně byly v itineráři tři, ale pořadatelé opět zrušili druhý průjezd testem Ullen. Na trati je totiž opět mnoho bláta a kamení a pro jezdce i diváky by byl druhý průjezd značně nebezpečný.

Vítěz Švédské rally by měl být znám okolo čtrnácté hodiny. Výsledky dnešní etapy i celé rally najdete na našem serveru ještě dnes.

Vytisknout

Diskuze: Švédská rally: Pořadí beze změn

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

rally sweden

Švédská rally: Ohlédnutí za 2. etapou

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud