BFGoodrich Driver už zná svého českého vítěze

Marek Šteigr, 24. července 2008, 14:01 Google+

Po dnešní tajné volbě už je znám český pilot, který v rámci letošní Barum rally usedne do Peugeotu 207 Super 2000 světově známého týmu Kronos racing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kronos Racing

Kronos Racing | foto: Felt, Marek

Sdílejte článek

Nejvíce důvěry od domácích motoristických novinářů dostal PAVEL VALOUŠEK.

Unikátní projekt BFGoodrich Drivers Team se letos koná celkem v pěti zemích a Česká republika je po Portugalsku a Belgii třetí z nich. Podstatou tohoto projektu je start českého pilota se špičkovým vozem v domácí soutěži, která je součástí šampionátu IRC. Tou je u nás i letos slavná Barum rally Zlín, která se uskuteční v termínu 22.-24. srpna 2008

Uspořádání akce BFGoodrich Drivers Team v České republice se zhostila společnost Mediasport.cz, promotér hned několika motoristických šampionátů a té se do 15. července přihlásilo celkem 24 českých jezdců. Z těch byla následně, za účasti zástupců BFGoodrich a Kronos racing, vybrána pětice finalistů, ve složení Tomáš Kostka, Jaroslav Orsák, Karel Trojan, Jan Šlehofer a Pavel Valoušek.

V dnešní tajné volbě, která se konala v budově Autoklubu České republiky, volilo celkem čtrnáct domácích motoristických novinářů, jeden zástupce BF Goodrich a Mark Van Dalen, šéf týmu Kronos racing, a z nich se 9 rozhodlo pro Pavla Valouška, který se tak po Portugalci Miguelu Camposovi a Belgičanu Patricku Snijersovi, stal třetím pilotem BFGoodrich Drivers Teamu a i pro něj tak bude účast v soutěži seriálu IRC zcela zdarma.




Pavla Valouška a jeho spolujezdce Zdeňka Hrůzu teď čeká seznámení s vozem Peugeot 207 Super 2000, které proběhne ve dnech 6. a 7. srpna a to v Belgii, nedaleko od sídla týmu Kronos racing. Po tomto nezbytném testování už českou posádku uvidíme v plné zbroji a to na startu letošní Barum rally Zlín.

Společnost Mediasport.cz tímto gratuluje Pavlu Valouškovi, a v letošní „Barumce“ mu přeje co největší úspěch. V neposlední řadě mu pak přeje nezapomenutelný zážitek, kterým je start v týmu Kronos racing, jednom z nejúspěšnějších týmů současné rallyové scény.


Tisková zpráva Mediasport.cz

Vytisknout

Diskuze: BFGoodrich Driver už zná svého českého vítěze

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Jelínek, Jan

Honza Jelínek na Kopné v TOP 5

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud