Omezení železniční dopravy během divácké Super rychlostní zkoušky ve Zlíně

Roman Ordelt, 10. srpna 2009, 08:27 Google+

V pátek 21. srpna 2009 dojde ve Zlíně k částečnému omezení dopravy z důvodu konání divácké Super rychlostní zkoušky v rámci letošního ročníku Barum Czech Rally Zlín. Touto diváckou rychlostní zkouškou bude postižena i železniční doprava v krajském městě Zlíně. Přinášíme Vám aktuální informace Českých drah ohledně omezení železniční dopravy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
barum rally zlín

barum rally zlín | foto: www.barum.rally.cz

Sdílejte článek

K omezení dojde v následujících lokalitách:

- bude omezen přístup k nádraží Zlín-střed (přístupová cesta přes areál Svitu od budovy krajského úřadu za budovami 22, 23, 24, 25 a 16/3, cesta bude označena pořadatelem Barum Czech Rally Zlín). Cestujícím je doporučeno využívat raději zastávku Zlín – Prštné.

- osobní vlaky od 19.20 do 23.30 budou nahrazeny autobusy:
směr Vizovice - Otrokovice:
cestující jedoucí přes stanici Zlín střed budou přepraveni až do zastávky Zlín - Prštné, kde přesednou na vlak, cestující do stanice Zlín-střed vystoupí na náhradní zastávce na náměstí Práce.

směr Otrokovice - Vizovice: cestující jedoucí přes stanici Zlín-střed budou přepraveni náhradní autobusovou dopravou již ze zastávky Zlín – Prštné, cestující do stanice Zlín-střed mohou do této stanice pokračovat vlakem, cestující ze stanice Zlín-střed směr Vizovice budou přepraveni vlakem do zastávky Zlín-Prštné, kde přesednou na náhradní autobusovou dopravu.

- expres 523 z Prahy zastaví mimořádně pro výstup cestujících na zastávce Zlín-Prštné (cestující mohou vystoupit také v cílové stanici Zlín-střed).

Diváci Super rychlostní zkoušky mohou při odjezdu ze Zlína využít služeb Českých drah. České dráhy a.s., zajistily ve spolupráci s pořadatelem Barum Czech Rally Zlín rozvoz návštěvníků ze Zlína do Vizovic mimořádným vlakem. Ten bude vypraven ze stanice Zlín-střed ve 23.35 hodin a zastaví ve všech stanicích a zastávkách. Cestující ve směru do Otrokovic mohou použít pravidelného osobního vlaku 14258, který odjede ze stanice Zlín-střed mimořádně ve 23.45 hodin.

Vytisknout

Diskuze: Omezení železniční dopravy během divácké Super rychlostní zkoušky ve Zlíně

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Brož, Jiří

Video: Rally Krkonoše 2009

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Rally Šumava v galerii

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud