Václav Pech jun. před Rallye Příbram

Tomáš Urban, 20. září 2011, 06:00 Google+

Již o nadcházejícím víkendu 23. - 24.9. se uskuteční v okolí Příbrami závěrečný podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
barum rally zlín

barum rally zlín | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Na startu nebude chybět ani posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. s Petrem Uhlem, kterým se povedlo tuto soutěž v minulosti již pětkrát vyhrát. ,,Rallye Příbram patří mezi naše oblíbenější závody, je blízko u Plzně a charakter rychlostních zkoušek nám vyhovuje. Máme s ní ale spojenou jednu větší havárii. V roce 2004, kdy jsme jezdili s Fordem focusem WRC, jsme si od továrního teamu fordu ,,M-sport“, zapůjčili na Rallye Příbram nejnovější model focusu WRC, který byl nasazován v Mistrovství světa, abychom byli konkurence schopni proti továrnímu teamu Škodovky v boji o domácí titul. Dva dny před závodem, při zkoušení vozu se mě podařilo v hustém dešti havarovat a auto dost poničit. Do startu zbývalo asi 38 hodin a angličtí mechanici s celým naším teamem museli nepřetržitě pracovat, aby dali vůz dohromady. Na start závodu jelo  auto tehdy doslova z dílny,“ vzpomíná Václav Pech jun. 

Ten odstartuje společně s Petrem Uhlem se startovním číslem 1. do 33 ročníku Rallye Příbram v pátek 23.9. v 16.30h u Kulturního domu v Příbrami a vítěz bude znám v sobotu 24.9. v 18.45h na cílové rampě na letišti v Dlouhé Lhotě po ujetí více jak 580km tratě.

Ještě před startem samotné soutěže se uskuteční autogramiáda jezdců EuroOil teamu Václava Pecha jun. a Petra Uhla na čerpací stanici EuroOil poblíž Příbrami v Dubenči v úterý 20.9. od 14h. Na její účastníky čekají nejenom věcné ceny, propagační materiály, ale i možnost usednout do ostrého závodního vozu posádky Pech-Uhel. Srdečně zveme všechny příznivce a fanoušky jak na tuto autogramiádu, tak na samotnou rallye.


Media Václav Pech

 

 

 

 

www.VaclavPech.cz
www.vaclavpech-fanclub.cz

Vytisknout

Diskuze: Václav Pech jun. před Rallye Příbram

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Hudec, Martin

Hudec zajel nejlepší výsledek kariéry, Pešl musel slib přesunout

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud