AutoFleetCar Rally Team se představuje

ar1, 21. března 2008, 17:12 Google+

Již na nadcházející Valašské rally, soutěže zařazené do Mediasport.cz Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, se představí nově sestavená soutěžní posádka Daniel Landa se spolujezdcem Janem Škaloudem hájící barvy AutoFleetCar Rally Teamu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Landa, Daniel

Landa, Daniel | foto: Felt, Marek

Sdílejte článek

Tento nově vytvořený tým si klade za cíl v počátcích rozvířit stojaté vody širší špičky českého rallysportu a následně bojovat o umístění na samotné špici absolutního pořadí. „Snahou celého AutoFleetCar Rally Teamu bude vytvořit co nejlepší podmínky Danielu Landovi a Janu Škaloudovi v cestě za body v kompletním mezinárodním mistrovství. Pro návrat Daniela Landy a na jeho opětovné sžití se s rally a soutěžním vozem samotným, byl vybrán vůz Mitsubishi Lancer EVO VII, který má původ u přípravce Gatmo, a který bude postupně vybaven do maximálních možností dané homologace, včetně velkých 18“ pneumatik a velkých brzd. V průběhu sezóny 2008 AutoFleetCar Rally team představí nový soutěžní vůz“, doplňuje manager AutoFleetCar Rally teamu Jakub Denk. 

Daniel Landa je všeobecně dobře známá osoba nejen v uměleckých kruzích, ale také coby motoristický multinstrumentalista, pokud tak lze nazvat závodníka mající zkušenosti se závody v autokrose, se závody tahačů na okruzích a v neposlední řadě v rally. AutoFleetCar Rally team má za jeden z cílů vrátit na soutěžní tratě divácky oblíbeného jezdce s velkým srdcem, který je pro motoristický sport velmi zapálený, a který zatím neměl vytvořené podmínky k účasti v kompletním šampionátu rally. Daniel Landa dovede svým atraktivním stylem jízdy zaujmout diváky sledující rallysport, a vedení AutoFleetCar rally teamu věří v jeho další růst v motoristickém sportu.

Jasnou volbou při hledání spolujezdce Daniela Landy bylo oslovení mladého, ale již dostatečně zkušeného spolujezdce Jana Škalouda, který má jako spolujezdec zkušenosti, jak z vozů s jednou poháněnou nápravou, tak s vozy nejsilnější kategorie mezinárodního mistrovství. Jan má zebou i mnoho zahraničních startů, což jistě využije jako spolujezdec a logistik AutoFleetCar Rally Teamu.

AutoFleetCar Rally Team chce být otevřený pro fanoušky rallysportu a svými aktivitami dále pomáhat v podpoře rallysportu v České Republice. Osobnost Daniela Landy je velmi zajímavá a zcela jistě přiláká k automobilovým soutěžím další diváky, kteří v poslední době kolem rychlostních zkoušek citelně prořídli. Ve spolupráci se specializovaným internetovým serverem zabývajícím se rally a současně na oficiálních týmových stránkách chce tým fanoušky informovat o průběhu soutěží, i o zákulisí přípravy na soutěže. „Chceme našim fanouškům dát příležitost cítit se součástí AutoFleetCar Rally teamu, a proto pro ně před každou soutěží mezinárodního mistrovství připravíme soutěž o svezení s Danielem Landou v soutěžním Mitsubishi Lancer a o týmové oblečení. Současně budeme zveřejňovat informace o našem testování a budeme rádi, když nás fanoušci budou podporovat nejen při samotné soutěži. První test našeho týmu proběhne již tuto sobotu odpoledne na testovací trati v Milovicích. Na našich týmových stránkách a na stránkách našeho mediálního partnera budeme zveřejňovat onboardy z našeho vozu Na závody samotné a i na další týmové akce budeme brát sebou i děti z dětských domovů, kterým chceme jednak zpříjemnit jejich život a jednak ukázat motoristický sport. Třeba se mezi nimi jednou najde skvělý jezdec rally“, představuje prodivácký přístup teamu manažer Jakub Denk.

Tisková zpráva AutoFleetCar Rally Team

Vytisknout

Diskuze: AutoFleetCar Rally Team se představuje

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

rally sweden

Latvala je asi ještě rychlejší než Grönholm

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud