AutoFleetCar Rally Team se představuje

ar1, 21. března 2008, 17:12 Google+

Již na nadcházející Valašské rally, soutěže zařazené do Mediasport.cz Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, se představí nově sestavená soutěžní posádka Daniel Landa se spolujezdcem Janem Škaloudem hájící barvy AutoFleetCar Rally Teamu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Landa, Daniel

Landa, Daniel | foto: Felt, Marek

Sdílejte článek

Tento nově vytvořený tým si klade za cíl v počátcích rozvířit stojaté vody širší špičky českého rallysportu a následně bojovat o umístění na samotné špici absolutního pořadí. „Snahou celého AutoFleetCar Rally Teamu bude vytvořit co nejlepší podmínky Danielu Landovi a Janu Škaloudovi v cestě za body v kompletním mezinárodním mistrovství. Pro návrat Daniela Landy a na jeho opětovné sžití se s rally a soutěžním vozem samotným, byl vybrán vůz Mitsubishi Lancer EVO VII, který má původ u přípravce Gatmo, a který bude postupně vybaven do maximálních možností dané homologace, včetně velkých 18“ pneumatik a velkých brzd. V průběhu sezóny 2008 AutoFleetCar Rally team představí nový soutěžní vůz“, doplňuje manager AutoFleetCar Rally teamu Jakub Denk. 

Daniel Landa je všeobecně dobře známá osoba nejen v uměleckých kruzích, ale také coby motoristický multinstrumentalista, pokud tak lze nazvat závodníka mající zkušenosti se závody v autokrose, se závody tahačů na okruzích a v neposlední řadě v rally. AutoFleetCar Rally team má za jeden z cílů vrátit na soutěžní tratě divácky oblíbeného jezdce s velkým srdcem, který je pro motoristický sport velmi zapálený, a který zatím neměl vytvořené podmínky k účasti v kompletním šampionátu rally. Daniel Landa dovede svým atraktivním stylem jízdy zaujmout diváky sledující rallysport, a vedení AutoFleetCar rally teamu věří v jeho další růst v motoristickém sportu.

Jasnou volbou při hledání spolujezdce Daniela Landy bylo oslovení mladého, ale již dostatečně zkušeného spolujezdce Jana Škalouda, který má jako spolujezdec zkušenosti, jak z vozů s jednou poháněnou nápravou, tak s vozy nejsilnější kategorie mezinárodního mistrovství. Jan má zebou i mnoho zahraničních startů, což jistě využije jako spolujezdec a logistik AutoFleetCar Rally Teamu.

AutoFleetCar Rally Team chce být otevřený pro fanoušky rallysportu a svými aktivitami dále pomáhat v podpoře rallysportu v České Republice. Osobnost Daniela Landy je velmi zajímavá a zcela jistě přiláká k automobilovým soutěžím další diváky, kteří v poslední době kolem rychlostních zkoušek citelně prořídli. Ve spolupráci se specializovaným internetovým serverem zabývajícím se rally a současně na oficiálních týmových stránkách chce tým fanoušky informovat o průběhu soutěží, i o zákulisí přípravy na soutěže. „Chceme našim fanouškům dát příležitost cítit se součástí AutoFleetCar Rally teamu, a proto pro ně před každou soutěží mezinárodního mistrovství připravíme soutěž o svezení s Danielem Landou v soutěžním Mitsubishi Lancer a o týmové oblečení. Současně budeme zveřejňovat informace o našem testování a budeme rádi, když nás fanoušci budou podporovat nejen při samotné soutěži. První test našeho týmu proběhne již tuto sobotu odpoledne na testovací trati v Milovicích. Na našich týmových stránkách a na stránkách našeho mediálního partnera budeme zveřejňovat onboardy z našeho vozu Na závody samotné a i na další týmové akce budeme brát sebou i děti z dětských domovů, kterým chceme jednak zpříjemnit jejich život a jednak ukázat motoristický sport. Třeba se mezi nimi jednou najde skvělý jezdec rally“, představuje prodivácký přístup teamu manažer Jakub Denk.

Tisková zpráva AutoFleetCar Rally Team

Vytisknout

Diskuze: AutoFleetCar Rally Team se představuje

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

rally sweden

Latvala je asi ještě rychlejší než Grönholm

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud