Slova chvály šéfa týmu Citroën Sport

iM2, 17. srpna 2008, 22:48 Google+

Šéf Citroën Total teamu Olivier Quesnel pochválil úsilí svého týmu a jezdců po vítězném double na rally Deutschland. Bylo to první dvojité vítězství pod jeho vedením.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Monte Carlo

Rally Monte Carlo | foto: Citroën Sport

Sdílejte článek

Před startem soutěže byl úřadující šampión, a teď už sedminásobný vítěz rally Deutschland, Sebastien Loeb označován za největšího favorita, ale Quesnel, který doplnil tým před startem letošího roku, připomínal, že přehnaně velká očekávání úspěchu se nemusí vyplatit.

Čtrnáct dní předtím, ve Finsku, jsme také byli outsideři, ale zvládli jsme porazit místní jezdce ve službách Fordu. Zde to bylo přesně naopak. Nás všichni viděli jako favority, což nás dostávalo pod určitý tlak. S hrdostí však můžu říct, že každý v tomto týmu všechno zvládl a nám se podařilo získat letošní první double. S tím, jak šampionát vstupuje do své závěrečné části, je to povzbudivý výsledek,“ říká Olivier Quesnel.

„Sebastien a Daniel odjeli bezvadný závod. Dani a Marc (spolujezdec Sorda pozn. redaktora) navíc svedli krásný souboj, kterým si zajistili druhé místo a nám více bodu do týmové pokladnice. Naše vozy a posádky mají v Německu jeden krásný rekord a navíc další zdejší výborná rally nám pomohla se dostat do vedení v poháru týmů. Sebastien se také posunul na první místo mezi jezdci, takže to byl výborný víkend na obou frontách. To ale neznamená, že bychom si mohli dovolit teď odpočívat. Zítra se musíme opět vrátit do práce, protože máme před sebou několik těžkých měsíců,“ dodává Quesnel.
Vytisknout

Diskuze: Slova chvály šéfa týmu Citroën Sport

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Pech, Václav - Uhel, Petr

Rally Tatry súčasťou FIA Európskeho poháru

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud