Petr Hozák se vrací se Subaru Impreza WRC

Tomáš Urban, 20. října 2008, 13:24 Google+

Se senzační zprávou pro fanoušky rally přichází klatovský tým Pubblicita Racing. Na českých tratích se po totiž po čtyřech letech znovu objeví špičkové Subaru Impreza ve specifikaci WRC! Za volant tohoto speciálu usedne loňský rallysprintový mistr České republiky ve skupině N Petr Hozák.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Subaru Impreza WRC 2008

Subaru Impreza WRC 2008 | foto: Korda Racing

Sdílejte článek

V současné době se tak Petr Hozák pilně připravuje na přestup do nové zbraně, a sice ex-továrního Subaru Impreza WRC. „Z časových i finančních důvodů jsem musel letošní sezónu vynechat a musím říct, že mi závodní volant moc moc chybí. Letos se ukázalo, že kdo chce bojovat ve sprintech o nejvyšší příčky, musí mít špičkový vůz. S 2000 pro nás nepřipadá v úvahu, a tak jsme se rozhodli, že půjdeme svojí cestou. Rozhodli jsme se, že prodáme naší devítku a půjdeme do pronájmu vozu od profi týmu. Volba padla na Subaru Impreza WRC od maďarského Korda Racig. Jet ve WRC je snem snad každého jezdce a já jezdím smykem rád.  V současné době se tedy Pubblicita Racing intenzivně snaží finančně zajistit start v příští sezoně rallysprintů,“ naznačil své další plány Petr Hozák, který se premiérově s technikou WRC představí už v prosinci na prestižním mikulášském Pražském Rallysprintu.



Subaru se zde oblékne do červenožlutých barev autobazaru Extraauto. „Autobazar Extraauto brzy oslaví již 5-ti leté výročí svého působení v prodeji ojetých vozů v Praze na Černém Mostě. Na své ploše nabízí až 500 vozidel a to jak osobní, terénní, užitkové, tak i sběratelské vozy a motocykly. Svým seriózním a profesionálním přístupem ke klientům se postupně Extraauto stalo lídrem na trhu s ojetinami,“ představil krátce hlavního partnera Pubblicita Racig Teamu pan Jiří Macoun, výkonný ředitel autobazaru.

„Letos jsme se rozhodli podpořit dravého Petra Hozáka, protože právě dravost a úspěchy tohoto jezdce v kombinaci se čtyřkolovým Japoncem nás nadchly natolik, že s velkou pýchou podpoříme právě jeho stáj. Rádi bychom posádce popřáli bezproblémový start, hladký průjezd a v cíli soutěže pak dosažení toho nejvyššího stupínku,“ dodala marketingová managerka Extraauto Jana Karglová.



„Jsem moc rád, že se nám právě díky Extraautu podařilo zajistit start v Praze a rád bych pozval všechny fanoušky, aby nás přišli podpořit. Společně se zástupci této společnosti chystáme v nejbližší době pro naše fanoušky a návštěvníky autobazaru ještě několik dalších překvapení v podobě soutěží o svezení, které by proběhlo před samotným závodem,“ uzavřel Petr Hozák.  

Tisková zpáva
Autor:    Adam Blahouš, Pubblicita Racing
Foto:    Korda Racing
Vytisknout

Diskuze: Petr Hozák se vrací se Subaru Impreza WRC

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Basso, Giandomenico - Dotta, Mitia

Abarth ve Švýcarsku se třemi vozy

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud