Subaru WRC čeká na dalšího výherce

Tomáš Urban, 19. listopadu 2008, 20:13 Google+

SOUTĚŽ O SVEZENÍ V SUBARU WRC POKRAČUJE 4.kolem: I třetí kolo soutěže o svezení s autobazarem Extraauto je už minulostí, ale do Pražského Rallysprintu zbývají ještě dva týdny, čili dvě další soutěžní otázky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Subaru Impreza WRC 2008

Subaru Impreza WRC 2008 | foto: Korda Racing

Sdílejte článek

Minulé kolo bylo především určeno nápaditým fanouškům a úkolem bylo vymyslet nejtrefnější slogan k autobazaru Extraauto. Šťastným výhercem se stal pan Jakub Fenzl se sloganem „Jsou auta a EXTRAAUTA.

"U nás najdete pouze ta druhá“. Extraauto i Pubblicita Racing upřímně gratulují! „Tentokrát bylo opravdu velmi obtížné vybrat z mnoha trefných sloganů ten nejlepší. Nakonec jsme vybrali tento, který je stručný a výstižný,“ uvedla Jana Karglová, marketingová managerka Extraauto. Nyní tu máme už 4. kolo a těm, kterým to nevyšlo doteď, to možná vyjde právě nyní!

Pokud nenajdete v autobazaru Extraauto ani u jiného českého prodejce ojetých vozů auto podle Vašich představ, máte možnost vybrat si sami vůz v cizí zemi a Extraauto Vám zprostředkuje jeho dovoz. Soutěžní otázka tedy zní: Z jaké země si od Extraauto můžete nechat přivézt vůz?

Své odpovědi můžete opět zaslat do pátku do 24:00 hod na email: soutez@pubblicita-racing.cz a do předmětu emailu uveďte tradičně „SOUTĚŽ O SVEZENÍ“. Napomáhat vám určitě budou i webové stránky www.pubblicita-racing.cz a www.extraauto.cz. Výherci usednou do Subaru WRC ve čtvrtek 4. prosince při testování na autodromu v Sosnové.

Nezapomeňte také, že na webových stránkách Pubblicita Racing stále probíhá soutěž o nejhezčí design „Extraauto WRC“, a to až do 21. listopadu. Sveze se také jeden vylosovaný šťastlivec, který si v autobazaru Extraauto koupí jakýkoli vůz do 26. listopadu.


(Adam Blahouš, Pubblicita Racing)
Vytisknout

Diskuze: Subaru WRC čeká na dalšího výherce

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Kresta, Roman - Gross, Petr

Barumka nechybí v kalendáři IRC pro rok 2009

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud