Podmínky dnes byly neuvěřitelné!

iAdam, 6. prosince 2008, 07:38 Google+

OHLASY JEZDCŮ PO 1. ETAPĚ; Latvala se bude snažit udržet vedoucí příčku, Loeb neriskoval, Andersson a Suzuki jedou svůj životní závod.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Great Britain (GBR)

Rally Great Britain (GBR) | foto: Archiv RallyZone.cz

Sdílejte článek

Latvala
Byl to opravdu dlouhý den, podmínky byly extrémní, ale výsledek je pro mě více než uspokojující. Budu se teď snažit o výhru a přinést tak týmu body do poháru konstruktérů. Je mi zároveň líto, co se stalo Mikkovi. Doufám, že dnešek byl nejtěžším dnem této soutěže. Budu se dále snažit o výhru.

Loeb
Podmínky byly skutečně náročné. Startovat na rychlostních zkouškách jako první byl opravdu obrovský hendikep. Nikdo před námi nevyjel žádnou stopu, které bychom se mohli držet a také nebylo na trati nic, co by nás varovalo před zledovatělými místy na trati, na kterých auto prakticky vůbec nezabírá. Zvolili jsme takové tempo, abychom nic neriskovali, a myslím, že to byla dobrá volba, protože je ve hře ještě pohár konstruktérů.

Andersson
Dnešek byl báječný, jsem velmi šťastný, že jsem dokončil první etapu na třetím místě. Je to prvně co se to povedlo mě a Suzuki s SX4 WRC. Podmínky byly tak špatné, jak si je v Británii pamatuji, na zkouškách to hodně klouzalo. Ale dnešek jsem si opravdu užil.

Ostberg
Jsem velmi šťastný s dnešním výsledkem, protože to dnes bylo strašně náročné. Měli jsme velmi dobrou startovní pozici, a ačkoliv jsem ztratil nějaké vteřiny, stále se držíme v kontaktu se špičkou. Prokázali jsme, že máme rychlost a musíme tak pokračovat i nadále. Přijel jsem s cíle dokončit soutěž na bodech, ale naší prioritou zůstává nechybovat a snažit se o co nejlepší výsledek.

P. Solberg
Podmínky na dnešních tratích byly neuvěřitelné. Ráno jsem byl hodně opatrný a chtěl si ozkoušet povrch tratí a najít svůj limit, ale i tak byl náš start dobrý. V poledním servisu jsme změnily nastavení a na dlouhé RZ6 jsme byli ze začátku nejrychlejší. Po té, co se nám úplně zamlžilo čelní sklo, jsem jel pouze Philových poznámek a ztratili jsme něco okolo 15 sekund. Myslím, že kdyby se nám to nestalo, útočili bychom na vedoucí příčku.
Vytisknout

Diskuze: Podmínky dnes byly neuvěřitelné!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

reklama

Doporučujeme

Loeb, Sébastien - Elena, Daniel

Citroën potvrdil setrvání v MS

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud