Vítězný design Subaru WRC Petra Hozáka

Tomáš Urban, 2. prosince 2008, 16:27 Google+

Už o nadcházejícím víkendu se na Pražském Rallysprintu poprvé za volantem vozu specifikace WRC představí klatovský jezdec Petr Hozák.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hozák, Petr - Houšť, Vít

Hozák, Petr - Houšť, Vít | foto: Pubblicita Racing | Adam Blahouš

Sdílejte článek

Zkušeného pilota pak bude navigovat Libor Medáček, jednatel společnosti Statech, která se stala dalším významným partnerem týmu Pubblicita Racing. Oba borci usednou do ex-továrního speciálu Subaru Impreza WRC oblečeného do barev generálního partnera, autobazaru Extraauto.

Design vozu pro Pražský Rallysprint se opravdu povedl. To, co dělá rally krásnou, jsou i její fanoušci a právě těm jsme chtěli dát příležitost vymyslet si vlastní design Extraauto. Návrhů přišlo opravdu mnoho a bylo těžké z nich vybrat ten nejlepší. Doufám, že jsme vybrali ten nejkrásnější a bude se divákům líbit,“uvedla marketingová managerka Extraauto Jana Karglová.

Nejúspěšnějším autorem se stal pan Jan Žáček, na kterého čeká nezapomenutelná zážitek, a sice svezení v Subaru WRC, jehož vzhled navrhl on sám. Stejná cena patří i panu Milenu Ivanovu Milchevovi ze Smržovky, který se stal posledním výhercem soutěží o svezení.

.

Veřejnost však bude mít i jedinečnou příležitost prohlédnout si vůz pěkně v klidu a to ve čtvrtek 4. prosince v 15:00 v areálu autobazaru Extraauto. „Ráda bych pozvala všechny příznivce rychlých kol k nám do autobazaru v Praze 9 na Černém Mostě na oficiální představení designu Extraauto. Závodní speciál zde bude vystaven k prohlédnutí a je připravena i autogramiáda pilota Petra Hozáka. Za celé Extraauto bych chtěla popřát posádce co nejlepší výsledek a bezproblémové dojetí do cíle,“ dodala Jana Karglová.

(Adam Blahouš, Pubblicita Racing)

Vytisknout

Diskuze: Vítězný design Subaru WRC Petra Hozáka

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Orsák, Jaroslav - Vajík, Karel

Valaši míří do Prahy

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Rally Šumava v galerii

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud