Roman Kresta v roce 2009 v barvách MOGUL RACING TEAM

Marek Šteigr, 9. března 2009, 19:44 Google+

Udělat maximum pro obhajobu titulu v Mezinárodním Mistrovství ČR v rally, bude cílem posádky Roman Kresta - Petr Gross v nadcházející sezóně.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kresta, Roman

Kresta, Roman | foto: www.romankresta.com

Sdílejte článek

Luhačovický pilot na přelomu roku oznámil po vzájemné dohodě ukončení čtyřleté spolupráce s marketingovou společností BPA a pouhé tři měsíce před začátkem nové sezóny započal s budováním nového soutěžního týmu. "Byla to tvrdá práce, protože tři měsíce jsou velmi krátká doba, ale snažíme se s celým týmem o maximálně kvalitní přípravu. Do startu Valašské rally nás ještě mnoho práce čeká, jsem proto velmi rád, že mám kolem sebe partnery a tým lidí na které se mohu plně spolehnout. Pro naše příznivce jsme připravili také nové internetové stránky www.romankresta.com, na kterých budou moci sledovat veškeré aktuální novinky a informace z týmu," říká Roman Kresta.



Roman Kresta s Petrem Grossem se letošní sezóny MMČR zúčastní v barvách týmu MOGUL RACING TEAM, generálním partnerem týmu je společnost PARAMO,a.s., hlavními partnery jsou společnosti TESCOMA s.r.o. a enteria a.s..

"S Romanem Krestou startujeme již třetí rok úspěšné spolupráce. Neznamená to pro nás pouhé zviditelnění loga na závodním voze. Skutečnost, že v jeho motoru se při závodech používá olej MOGUL 5W-50 EXTREME je, dle mého názoru, jednoznačným důkazem kvality naší produkce," říká Renata Marková, vedoucí marketingu společnosti PARAMO,a.s.

Petr Chytka, provozní ředitel společnosti TESCOMA s.r.o., dodává: "Společnost Tescoma vstupuje do čtvrtého roku spolupráce s Romanem Krestou v rámci MMČR v rally. Romanovi přejeme do nové sezony zdraví, špičkové sportovní nářadí a stupně vítězů. Naší firmě co nejlepší prezentaci značky Tescoma. Chtěl bych tímto upřímně poděkovat všem partnerům, kteří společně s Tescomou a společností Mogul navázali spolupráci s Romanem Krestou v sezoně 2009. Fanouškům rally přejeme nádherné sportovní zážitky."





"Velmi mě těší, že i v roce 2009 můžeme s Petrem pokračovat ve spolupráci s našimi dlouholetými partnery. Velmi si jejich podpory vážíme a upřímně za ni děkujeme," říká Roman Kresta. "Jsme také potěšeni, že se nám podařilo navázat spolupráci s novými partnery a věříme, že bude úspěšná."

Posádka Roman Kresta - Petr Gross vstupuje do sezóny 2009 s novým soutěžním vozem Peugeot 207 S2000. "Jsem rád, že i v roce 2009 mohu dále spolupracovat s Romanem a MOGUL RACING TEAMEM. Velmi se na společnou spolupráci těším a těším se také na starty s vozem S2000. Věřím, že nám výrazně pomůže v dosažení našich cílů," říká před začátkem sezóny Petr Gross.

"Na kvalitní přípravu vozu i zázemí klademe maximální důraz," uvádí Roman Kresta, jehož tým Kresta Racing má na starosti přípravu vozu i kompletního týmového zázemí. "Pro letošní rok jsme se dohodli na spolupráci s Jiřím Tošovským, jenž nám na sezónu také zapůjčil vůz, za což mu velmi děkujeme. Celý tým tvrdě pracuje na přípravě vozu i servisního zázemí a já věřím, že se nám vynaložené úsilí vrátí v podobě kvalitních výsledků. Před Valašskou Rally nás ještě čeká testování a na úvodní soutěž chceme být maximálně připraveni," uzavírá Kresta.


foto: www.romankresta.com 

 

Vytisknout

Diskuze: Roman Kresta v roce 2009 v barvách MOGUL RACING TEAM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Semerád, Martin

Martina Semeráda čeká start na Kypru

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

  2. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud