Druhý lednový MOTORMIX : Jannerka i Afrika

Pavel Jelínek, 27. ledna 2012, 20:51 Google+

Druhý Motormix roku 2012 nabízí dálkové marathony i zimní Janner rallye. Pořad je ke stažení tentokrát poněkud jinak, než obvykle, a to na odkazu, uvedeném v tomto článku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomeček, Tomáš

Tomeček, Tomáš | foto: www.tvmotormix.cz

Sdílejte článek

Tentokrát je stahování nového dílu zkušebně poněkud jinak, než bývalo zvykem – tedy NIKOLIV přímo ze stránek www.tvmotormix.cz !! Druhý lednový Motormix v internetové kvalitě (soubor wmw) mohou zájemci stahovat během pár minut zde.

A co konkrétně můžete stahovat ? „Dakar 2012 je již minulostí a letos přinesl nejen Lopraisovu havárii, ale i slušné výsledky pro další české jezdce a posádky. Dokonce zlato pak vybojoval a obhájil Tomáš Tomeček v Africa Eco race, která se jela souběžně s Dakarem, ale v Africe. Truckerský šampionát chystá pro letošní rok některé novinky zatímco šampionát v motoskieringu musel letos zrušit již několik připravených závodů kvůli nedostatku sněhu. (pojedou se ale dva závody právě nyní o posledním lednovém víkendu !). Český trucktrial již zná kalendáře čtyř  ze šesti plánovaných závodů na letošní rok. Naši kolegové navštívili Pec pod Sněžkou, kde se konal premiérový, či přesněji po několika letech obnovený závod sněžných skůtrů. Druhá půlka  půlhodinového MotorMIXu pak bude patřit rakouské Janner rallye, která zahájila také  českou soutěžáckou sezónu, přičemž vítězem se stal náš Jan Kopecký. Na závěr si s námi můžete zasoutěžit o DVD z Afrika Eco race,“ upřesňuje šéfredaktor pořadu Pavel Jelínek.


Tento aktuální díl můžete stahovat také ve vysílací kvalitě
( 1,33 GB) v mpeg a to ZDE.

MotorMIX je vysílán v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, Fonka TV v Příbrami, či na severu Čech ve Štětí. V Čechách se dále konkrétně jedná o města Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Přívrat u České Třebové, Třebovice v Čechách, Jevíčko, Velké Opatovice, Pečky, Stochov, Bohuňovice, Rynholec a Ořech. Na Moravě je k vidění kromě Hustopečí také třeba v kabelovkách v Kloboukách u Brna, Troubkách, Bzenci a v Kopřivnici. V jednání jsou i další lokality.

Vytisknout

Diskuze: Druhý lednový MOTORMIX : Jannerka i Afrika

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Loeb, Sébastien - Elena, Daniel

Fotoohlédnutí za Rallye Monte Carlo

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud