Poděkování Svazu rally

Tomáš Urban, 16. května 2012, 22:52 Google+

Tak vám z celého srdce děkuji, ctihodní pánové, že zřejmě díky vašim skvělým předepsaným povinnostem, jsem se v požehnaném věku 50 let, po téměř 30 sezónách a sem tam i několika haváriích, dočkal slasti zlomit si bederní obratel.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally kopná

rally kopná | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Řeknu Vám, je to výborné! Zpočátku jsem se jenom nemohl hýbat, to nebylo až takové zajímavé, ale když jsem se probudil po operaci, tak to bylo daleko lepší – byl jsem napojený na několik krásných hadic, až jsem byl překvapený, kolik mi jich dopřáli, dozvěděl jsem se, že mi dokonce věnovali několik titanových šroubů ( sakra, ty byly asi drahé, aspoň na auto drahé jsou), no a nejlepší je, že tu je plno pěkných sestřiček, které se starají o mé vyměšování a vůbec o mé celkové pohodlí! Po tom jsem vždycky toužil! Také se mi líbí, že konečně nebudu muset nic dělat! Doba rekonvalescence se zatím nedá určit, ale prý to bude docela dlouho... A to se můžu ještě těšit na repete, když mi budou vyndávat ty šrouby ven! Doufám, že mi je aspoň nechají do vitrínky na památku.

Tak snad si to všechno dostatečně užiju. Jsem tomu fakt rád, už mě vůbec nebavilo se každodenně pachtit za tím mamonem. Sice budu muset asi něco prodat, nějakou zbytečnost, třeba auto, však víte, jíst člověk musí. I když mám úrazové pojištění, ale pochybuji, že v dnešní době se pojišťovna předá, no ale dost možná, že by se konečně někdo mohl zajímat, proč se ty naše hrby tak lámou! Víte na vojně jsem byl, Hans jsem měl, jaký mi vyhovoval, sedačka byla moderní ušák, úzké pásy pro Hans si přitahuju před každou erzetou, i to školení Vašich techniků a doktora jsem absolvoval. No tak asi bude něco špatně jinde a já budu muset zkusit nechat vypátrat co! To už bude ale jiná záležitost.

Vám ale ještě jednou srdečné díky za umožnění výše popsaných zážitků. Lumír Galia

PS: Máte dobré spaní??? Vždyť tomu všemu jste se mohli vyhnout! Stačilo poslouchat, zamyslet se a nechat Hans jako dobrovolný a pak by si nikdo stěžovat nemohl! Jenomže Vy si myslíte, že máte patent na rozum a všichni ostatní jsou blbci, se kterými Vy nebudete ztrácet Váš drahocenný čas. Nestačila Vám ani petice podepsaná naprostou většinou jezdců – přes 200 podpisů a Vy – nic! To vyšumí. Jenomže ono to nějak pokračuje dál a dál! Kolik lidí si musí ty obratle zlámat – 30, 50 ? Nebo všichni? Vždyť seznam lidí se stejným zraněním je už pěkně dlouhý: Volf, Ernst, Ehl, Picka, Barvík, Gabrhelík, Motz (zhmoždění), Šillerová (zhmoždění), Kašpárek (okruhy), Zapletal (Dakar), Ouředníček (Dakar), Lamač (Dakar), ale děje se to i v zahraničí viz. Wilks, Ilka Minor, Munch (rallycross), zřejmě i Kuipers a Hagman a další se určitě ještě najdou. Kdy konečně uznáte, že něco není v pořádku? Proč nejsou tato zranění v Poháru ČR a v jiných podnicích, kde se Hans nepoužívá? Proč je auto relativně málo poškozené a člověk je na šrot? Nebo se Vám skutečně zdá, že je to všechno normální???

Žádám Vás: Okamžitě zrušte POVINNOST mít Hans !!!

 

Vytisknout

Diskuze: Poděkování Svazu rally

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

rally kopná

První cenné vítězství pro Kořístku s Drozdem

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud