ŠKODA podpořila bezpečnost na rally

iM2, 8. října 2012, 20:04 Google+

Nasazení bezpečnostního vozu ŠKODA Fabia Monte Carlo s prominentní posádkou Jan Kopecký/Pavel Dresler na Rally Příbram bylo velkým přínosem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Škoda

Škoda | foto: Škoda Auto

Sdílejte článek

?Letošní domácí rallyový šampioni se představili v nové roli bezpečnostní posádky a významnou měrou přispěli k zajištění hladkého průběhu poslední soutěže letošního Mezinárodního mistrovství České republiky. 

Josef Pátl, mediální zástupce FAS (Federace automobilového sportu) v ČR, hodnotí spolupráci s tovární posádkou týmu ŠKODA Motorsport pozitivně: „Přínos Honzy s Pavlem byl zcela zjevný, v nejednom případě byla na základě jejich doporučení upravena trať a bezpečnostní zóny. Ukázalo se, že tato aktivita ve spojení s profesionálními jezdci je krokem správným směrem. Velmi děkujeme týmu ŠKODA Motorsport za podporu v tomto projektu.“

Jan Kopecký za celou posádku uplynulý víkend shrnuje: „Jsme s Pavlem rádi, že jsme se mohli na tomto projektu podílet a věříme, že naše úlohu splnila očekávání. Myslím, že máme z domácích i světových soutěží dostatek zkušeností a rádi je předáme dále. Děkujeme divákům za výtečnou spolupráci a organizátorům za pochopení při respektování našich připomínek.“

Jan Kopecký je v rámci Česka tváří programu ´Road for Safety´, který byl vyhlášen Mezinárodní automobilovou federací FIA za účelem zvýšení bezpečnosti v silničním provozu. Tento dlouhodobý projekt je na domácí scéně pod patronací Autoklubu České republiky.

Rally Příbram byla poslední soutěží letošního Mezinárodního Mistrovství České republiky v rally. Titul českých šampionů si již s předstihem zajistila právě posádka Jan Kopecký/Pavel Dresler s vozem ŠKODA Fabia Super 2000.

 

www.twitter.com/motorsportskoda

www.facebook.com/motorsportskoda 

www.youtube.com/motorsportskoda

Vytisknout

Diskuze: ŠKODA podpořila bezpečnost na rally

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

rally kopná

Jiří Navrátil se na San Remo rozjel v Příbrami

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud