Rally Vsetín za dveřmi - časový harmonogram

Tomáš Urban, 26. září 2013, 20:48 Google+

Poslední podnik MČR ve sprintrally (18. a 19. října)se kvapem blíží. Dnes pořadatelé zveřejnili časový harmonogram. Nejprve se ale podívejme, jaké souboje můžeme očekávat.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally vsetín

rally vsetín | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Soutěž zůstane tradičně věrná úsekům, které se již v minulosti jezdily, novinkou je pouze RZ Semetín - ze Semetína do Hošťálkové.

Celkově lze ale říci, že se máme na co těšit. Boj o  krále letošních sprintů je stále otevřenou záležitostí. Po rally Jeseníky je v čele dravý Miroslav Jakeš se 145 body. Na druhé místě je Roman Odložilík, který ztrácí 7 bodů. Do Vsetína by měl přivézt místo, Fabie S2000, nějaké WRC, se kterým bude Jakešově Lanceru R4 rovnocenným soupeřem. Teoretickou šanci má Sýkora, který je třetí. Jeho start je nejistý. Na dalších místech tabulky je situace velmi vyrovnaná. Je třeba také zmínit, že se počítá šest výsledků.



V hodnocení dvoukolek je sitace taky vyrovnaná. Ve vedení Patrij Rujbr se 112ti body, na druhém místě Petr Brynda se ztrátou 23 bodů. Třetí je Adam Kobliha, který an Bryndu ztrácí 13 bodů. Čtvrtý je Martin Vlček, který se ale nebude účastnit, jelikož léčí zranění z letošní Barum rally. Tímto mu za redakci, přejeme brzsk uzdravení. ( Vlk ale nespí a chystá Fabii S2000) Na třetí místo tak může dosáhnout velmi pěkně jedoucí Martin Vopatřil. bez šance není ani Egon Smékal, který na uklouzaných Jeseníkách mocně trápil oba Peugeoty R3 a kategorii dvoukolek vyhrál.



Nyní se zkusme podívat do jednotlivých tříd. Ve třídě 2 vede Adolf s Fabií S2000, druhý je Sýkora a třetí Trnovec, který si dobrý výsledkem může poskočit na místo druhé.

Třída 3 je pro letošní rok kořistí Miroslava Jakeše. O druhé místo však bude tuhý boj. POlák Malyszczycki jel pěkně, ale havaroval na Jeseníkách. Robert Kořistka bude rozjetý, jelikož se tento víkend účastní Rally croatia místo Jaroslava Orsáka. Třetím do party by mohl být i Firla, kterému se na Vsetíně daří. Třída 5 je opět soubouj Peugeotů R3 Rujbra a Bryndy. Třídu šest nyní vede Adam Kobliha se 116 body, Martin Vlček je druhý, ale nepojede, mno a třetí e Martin Vopatřil, který může tuto třídu i vyhrát. bez šance si polepšit není ani čtvrtý Bisaha. Třída 7  a mistrem je Michal Horák. Druhý je René Dohnal, který se musí mít na pozoru před Janem Heringem. Otázkou je zda Hering do Vsetína přijede.

Třída 8, ve vedení Matěj Řehák 113 bodů, a Martina Daňhelová 90. Třída 9 je opět vyrovnaná první Vojáček máá na druhého Nekvapila náskok 17 bodů. Minimální rozdíly jsou ale na místě čtvrtém, Lichovník a pátém, Pilař. Třída 10 vede Havlík před Holickou a 10 bodů. Třída naftových vozidel 11 je kořistí Oldřicha Bočka. Ve WRC třídě 13 je mistrem Miroslav Plíhal, druhý je zatím Karel Trněný a třetí Roman Odložilík, který ztrácí na Trněného 23 bodů, takže může být ještě druhý.

Ve Vsetíne nás tedy čeká 7 rychlostních zkoušek, start první Rz je naplůánován na 8:38, mistry budeme znát 1650 ČASOVÝ HARMONOGRAM JE ZDE

 
Vytisknout

Diskuze: Rally Vsetín za dveřmi - časový harmonogram

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Neuville, Thierry - Gilsoul, Nicolas

Hayden Paddon dostává ve Španělsku šanci od M-Sportu

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud