Ogaři a cérky, děkujeme!

Dušan Póč, 19. dubna 2016, 18:00 Google+

Několik desítek tisíc diváků se ve dnech 15. a 16. dubna sešlo kolem tratí rychlostních zkoušek, v servisním areálu a na valašskomeziříčském náměstí při Rocksteel – 35. Valašské rally 2016. A nutno poznamenat, že podle ohlasů, spokojených diváků.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Valašská Rally (CZE)

Valašská Rally (CZE) | foto: Jakub Daniel Machálek, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Chválou na jejich adresu nešetřili pořadatelé, kteří dbali o bezpečnost. „S chováním diváků jsme byli maximálně spokojeni. Drtivá většina z nich si dokázala Valašku náramně užít a i při respektování všech bezpečnostních opatření prožít spoustu adrenalinových chvil,“ vyjádřil se ředitel letošní Valašky Rudolf Kouřil. „Dá se říct, že diváci v naprosté většině plně respektovali všechna naše doporučení i výzvy traťových komisařů. Lidem za to patří naše velké poděkování,“ dodal předseda organizačního výboru Rocksteel – 35. Valašská rally 2016 Jaromír Tomaštík.

Organizační výbor letošní Valašky pak pohodovým divákům, kteří dokázali, že rally rozumí a vědí, o čem při takových akcích jde, vzkazuje: „Ogaři a cérky, děkujeme! Děkujeme nejenom za vaši disciplinovanost, ale i za fakt, že jste to byli také vy, kdo se významnou měrou podílel na jinak kvalitním a bezpečném průběhu pětatřicáté Valašské rally, ale rovněž na jejím pozitivním hodnocení jak ze strany soutěžních posádek, tak i delegovaných činovníků. Ještě jednou, velké díky vám!,“ poznamenal Jaromír Tomaštík.

A člen vítězné posádky, Petr Černohorský, na adresu diváků při letošní Valašce dodal: „Na Valašsku a v celém Zlínském kraji jsou diváci nejlepší. Rally si tady naplno užívají, bouřlivě fandí a přitom dokáží respektovat opatření pořadatele směřující k jejich bezpečnosti. Dnes to fandové v okolí Valašského Meziříčí a Kopřivnice znovu dokázali,“ vyjádřil se při závěrečné tiskové konferenci po skončení Rocksteel – 35. Valašské rally 2016.

Vytisknout

Diskuze: Ogaři a cérky, děkujeme!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Valašská Rally (CZE)

Jezdci zářili v cíli spokojeností na adresu pořadatelů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud