Dvojice Stobartu natěšená na šotolinu

Tomáš Urban, 8. října 2009, 10:14 Google+

Po sedmém a devátém místě v Katalánsku, čekají netrpělivě jezdci Stobart Motorsportu Mathew Wilson a Henning Solberg na svůj oblíbený povrch a tím je šotolina.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wilson, Matthew

Wilson, Matthew | foto: Stobart Motorsport

Sdílejte článek

Oba jezdci v Katalánsku bodovali. Mathew Wilson vybojoval devět bodů, když skončil sedmý, Henning Solberg bral bod do tabulky konstruktérů za místo deváté.

Rally začala nedobře rpo Wilsona. Ten ztratil čas hned na první zkoušce, když měl problém s brzdami. Nicméně zachoval chladnou hlavu a robrými časy si dojel pro sedmé místo. Byl velmi rychlý poslední den.

"Byla to velmi těžká rally," říká Wilson. "Byla to bezpochyby jedna z nejtěžších asfaltových soutěží, hodně rychlá a moc se zde katuje. My jsme měl hrozný start do soutěže už v pátek, ale postupně se to zlepšovalo. Mám zo toho dobrý pocit, když jsme získali hodně bodů vlastním závoděním než pomocé odpadnutí soupeřů. Nyní už se nemůžu dočkat návratu do Británie na naši oblíbenou šotolinu. Podmínky jsou zde naprosto specifické  - nejlepší v roce a to nám vyhovuje," říká Wilson

Henning solberg k tomu říká: "Věděli jsme, že rally v Katalánsku nebude procházka růžovou zahradou. Doufali jsme, že ale přivezeme více bodů pro tým. Moc jsem se soustředil na řízení. Člověk musí být velmi opatrný a držet čistou stopu. Na asfaltě jsme moc netestovali, takže jsem musel najít to správné nastavení, ale to se povedlo. Přece jen se mi lépe závodí na šotolině. Nyní přichízí velká Británie kde chystám totální útok - už se nemůžu dočkat, " říká Solberg

"Pro tým je to solidní výsledek, oproti lonsku je vidět zlepšení, " říká Wilson senior a dodává: "Mathew udělal velmi pěkný výsledek a teším se, že oba jezdce uvidím velmi vysoko v pořadí v Británii,"

Vytisknout

Diskuze: Dvojice Stobartu natěšená na šotolinu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

Březík, Adam - Krajča, Ondřej

Samohýl Škoda Team přezbrojil na Škodu Fabia RS Rally2

Rallysprint Halenkovice (CZE)

Rallysprint Halenkovice

reklama

Doporučujeme

Picek, Luboš

Brambora vinou startéra

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

  2. Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud