Wilson: Grönholma kdykoliv rádi opět uvítáme

iM2, 17. února 2010, 17:19 Google+

Šéf týmu Ford WRT, Malcolm Wilson, věří, že jeho bývalý elitní jezdec, Marcus Grönholm, má stále dostatečnou rychlost. Kdyby měl Fin zájem, tak ho Wilson opět rád ve svém týmu uvítá.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Gronholm, Marcus

Gronholm, Marcus | foto: Ford Motor Company

Sdílejte článek

Grönholm získal sice své tituly již v letech 2000 a 2002, ale až do roku 2007 jezdil v továrním týmu Ford. Vloni se vrátil za volantem Subaru WRC týmu Prodrive v Portugalsku a letos s Focusem WRC Stobartu ve Švédsku. Bohužel už po prvním dni byly šance na solidní výsledek pryč kvůli zlobící elektronice na Fordu Focus WRC.

V sobotu ztratil dalších pět minut, když musel měnit na trati pneumatiku. Jenže Marcus také zajel jeden nejrychlejší čas na RZ a jeho časy se pohybovaly hodně vysoko, což dokazuje jeho rychlost. „Myslím, že byl zklamaný jen chvíli. Poté už si zbytek soutěže užil. Před startem soutěže byl na něj vyvíjen velký tlak. Jak znám Marcuse, tak chtěl být určitě hned od začátku konkurenceschopný,“ říká Wilson.



„Před startem soutěže jsem mu řekl, že už dva roky pořádně nezávodil, zatímco všichni ostatní závodí pořád. Jasně ale dokázal, že rychlost pořád má. Je ale obtížné zajíždět vyrovnané časy, když jste dlouho mimo auto. Zajížděl dobré časy, ale přidal i pár chybiček a pochopitelně měl problémy s elektronikou, což způsobilo hlavní ztrátu.“

„Zatím jsme spolu nejednali o dalších startech, ale kdykoliv bych ho rád uvítal zpět v týmu Ford. Je to skvělý charakter a musíte pamatovat na to, že pomohl zajistit týmu oba tituly mezi konstruktéry, které jsme získali! Takže bych rozhodně rád viděl Marcuse zpět!“ zakončil Wilson.

 

Vytisknout

Diskuze: Wilson: Grönholma kdykoliv rádi opět uvítáme

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Škoda Fabia S2000

Al-Attiyah na poslední chvíli mění auto

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud