M-Sport před uzavřením dohody s Katarem

iM2, 12. srpna 2013, 20:22 Google+

I v příštím roce by se měl M-Sport prezentovat společně s Katarem v MS v rally. Nasser Al-Attiyah a Malcolm Wilson budou v rámci Německé rally mluvit o budoucnosti týmu a Thierryho Neuvilla.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Al-Attiyah, Nasser

Al-Attiyah, Nasser | foto: www.worldrallypics.com

Sdílejte článek

Finská rally ukázala potenciál Fordu Fiesta RS WRC a také to, že M-Sport má v osobách Thierryho Neuvilla a Madse Ostberga dva jezdce, kteří jsou schopni rychlost auta plně využít, v Anglii si tak mohli oddechnout. Takový výsledek se totiž šéfovi týmu, Malcolmu Wilsonovi náramně hodí. Brit totiž musí (opět) bojovat o udržení svého týmu v MS a doufá, že se brzy dohodne s hlavním mecenášem týmu, Nasserem Al-Attiyahem. 

"Momentálně ještě není nic potvrzeno, ale věci teď vypadají lépe," řekl Malcolm Wilson pro Motorsport News. "S tímto autem a týmem máme stále ještě velký potenciál. Zmražení technických pravidel nám poskytuje úžasnou šanci pro příští rok a my jí chceme také využít. Pokud bychom museli hledat budget na nové auto a na starty, tak by to bylo hodně těžké číslo."

Nasser Al-Attiyah ve Fiestě RS WRC letos v Řecku

Nasser Al-Attiyah, který je díky Kataru největším sponzorem týmu, je z finského výkonu týmu nadšen: "Se spoluprací jsem hodně spokojený a proto si s Malcolmem během Rally Deutschland sedneme a poradíme se o budoucnosti. Je to nejlepší, když máte vše takto dopředu dohromady a my chceme pokračovat v tom, jak to chodí letos."

Také výkony Belgičana Neuvilla, který do M-Sportu přes zimu přešel společně s Katařanem, jsou povzbuzující. "Jsem za něj hodně rád, ale opravdu překvapený nejsem, protože potenciál jsme viděli už vloni. Proto Thierry dostal šanci jet v Katar týmu," dodává Nasser, který počítá s tím, že Thierry s týmem zůstane i pro příští rok. "Jsem si jistý, je zde velký zájem ze strany ostatních týmů, ale my s ním máme smlouvu a já vím, že je s Fiestou velmi spokojený."

Vytisknout

Diskuze: M-Sport před uzavřením dohody s Katarem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Kubica, Robert - Baran, Maciej

Sveze se letos Kubica s DS3 WRC?

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud